20 évesen csak arra tudok gondolni, hogy babát akarok? Miért van ez?
20 és fél éves vagyok. Egy ideje, főleg mióta kapcsolatban élek állandóan azon jár az agyam, hogy babát szeretnék. Szinte irigykedve nézem az utcán babakocsit toló nőket meg azokat akik kisgyereket visznek kézenfogva. Ha csak egy fotón látok egy cuki, husi babát szinte elsírom magam a meghatódottságtól.
Még ésszerű lenne várni a babával, mert tanulok és a párommal sem élek még együtt.
Viszont szinte megbolondulok, annyira akarok egy gyereket. Tudom mivel jár ez, van 2 kistesóm akik még kisiskolások/óvódások. Én is sokat vigyáztam rájuk. Így nyilván még nem lesz, de attól érezném magam teljesnek ha lehetne gyerekem. Vagy gyerekeim.
Köszi a válaszokat!
Lányok, én kezdek begolyózni:S
Az egyik ismerősünk, nálam 10 évvel fiatalabb most vár babát. Tegnap tudtuk meg. Örültem neki, másrészről elbőgtem magam, hogy nekem még nem lehet.
Vagyis lehetne, csak még nem kéne és nem járnánk jól.
Legjobb lenne ha mindnekit kizárnék és csak magamra koncentrálnék, de hát az élet nem ilyen.
Már kínomban azt mondtam a páromnak, hogy csináljunk babát, ő meg lebeszélt róla. Hiszen már megbeszéltük, hogy x év múlva lesz ez téma.
Hülyén érzem magam...
De mégis mit csináljak az állandó negativítással?
Folyton félek, hogy én is ilyen "későn" fogok szülni. Oké, nem késő amúgy, de én fiatal anya akarok lenni.
Másrészt meg ha arra gondolok, hogy másoknak van akkor elsírom magam.
A barátom még pár évig nem akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!