Másnál is jellemző ez fogzásnál?
Figyelt kérdés
4 hónapos a babám, fejem a tejet, szóval cumisüvegből eszik. Idáig iszonyatosan jó étvágya volt. Viszont elkezdődött a fogzás, azóta egy gyötrelem minden etetés. Nem is eszik 2 óránként ahogy szokott, illetve amikor eszik is sír, nézelődik. Szinte lehetetlen etetni. Amikor kenem az ínyét valamivel jobb, de az sem segít feltűnően. Ha másnál is volt ilyen, leírná van-e erre megoldás? Ugye ez csak időszakos?2021. júl. 31. 07:48
1/3 anonim válasza:
Van svéd itatópohár ,fecskendő amit használva nem okoz fájdalmat az etetés.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is gondoltam rá, viszont így nem fogom tudni, hogy mennyit akar enni. Cumisüvegnél egyértelműen tudja jelezni, hogy elég vagy kér még. (Kiköpi vagy szívja még, mint aki sose kapott enni.)
2021. júl. 31. 08:31
3/3 anonim válasza:
El fog múlni. A fiam is kaja sztrájkba kezdett ilyenkor. Ami nálunk bejött, hogy hagytam kihűlni kicsit a tejet. Igaz tápszeres volt, de szerintem az anyatejjel is meg lehet csinálni. Elvégre szobahőmérsékleten is tárolható egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!