Mesélnétek pár vicces de aranyos dolgot , amit a gyereketek csinált ?
Zsebre vágott egy döglött egeret és csak mosáskor derült ki, hogy mi lapul a nadrág zsebében.
Ja, akkor nem volt vicces :)
Vettem magamnak egy hajgumit
Hazaértem kivettem a hajambol betettem a pulcsim zsebébe,szerintem ezt a lányom kifigyelte ezt az egészet, oda szaladt hozzám átölelte,majd szépen lenyúlta a zsebemből a hajgumit
Majd berohant a szobába és játszott vele egy darabig majd amikor benéztem hozza mi ez a csend akkor gyorsan a két kezébe rejtette öbölbe és aranyosan nézett rám,hogy mi az anya,miért jöttél be
Nem sántikálok én semmi rosszba
Tiktokon láttam egy olyan, fél óráig nevettem rajta .
Kisgyerek megy be az apjához a fürdőbe és szól neki
Hogy hé apa,kapni fogsz az iskolától egy üzenetet
Apa megkérdezi mégis miért mi történt.
Kisgyerek meséli,hogy hát mentek ebédelni és kivolt rakva egy nagy tál alma amire az volt ráírva,hogy csak egyet vegyél mert isten figyel
Volt kint egy nagy tál süti is amire meg én azt írtam,hogy vegyél el amennyit akarsz
Isten az almákat figyeli xdd
Folyton pocsolyát akart enni
Nem értettük mi az a pocsolya leves,rezeg és karácsonykor szokás enni, kiderült,hogy az a kocsonya
Menjünk ki a mamához a kutyhoz
Nem megyünk ki a kutyához
Nem a kutyához akarok kimenni hanem a kutyhoz
Nem értettük mi az a kuty
Ami azt mondja vauvau
Nem
Hát akkor mi mutassa meg
Kimentünk megmutatta kérem szépen ez a tyúk vissza fele kuty...
Nővérével összebalhézott
Azt kiabálta,te eszméletlen vagy,hogy nyomod a hasam
(eszednél vagy)
Amit írtam 3 éves volt és szeirntem vicces
Így kívülről egy szövegen olvasva nem annyira,de a mai napig nevetünk rajta pedig már 21 éves az illető és a mai napig eszünkbe jut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!