Szerintetek a Bence jó név felnőtteknek is, vagy csak a kisfiúknak aranyos?
Figyelt kérdés
2015. máj. 29. 19:59
3/20 anonim válasza:
Dunat lehet rekeszteni a sok Bencetol manapsag!!
4/20 anonim válasza:
megmondom őszintén, én nem ismerek Bencét aki 20 év fölött lenne. nekem jó benyomásom van a névvel kapcsolatban.
becézni szerintem felnőtt korban már nem lehet annyira, mert az ilyen Bencus és társai inkább kisebbeknek.
de szerintem szép név , de ha vannak ellenérzéseitek, akkor kapjon egy második nevet is. így ha nagyobb korában nem tetszene, akkor még mindig ott a másik neve,.
5/20 anonim válasza:
A fiataloknál nagyon gyakori a Bence és közülük egyre többen válnak felnőtté, szóval lassan mindenképp kinövi a kisfiúnév státuszt.
De ettől még szerintem becenév-szerű marad.
6/20 anonim válasza:
Felnőtteknek is jó. Sokan azért nem tudják elképzelni felnőtteknek, mert egyelőre szinte csak kisfiúk viselik ezt a nevet.
7/20 anonim válasza:
Nem, általában csak 6 éves korig tart a Bence név, utána 18 éves korig Ronald, utána 40 éves korig Sándor, aztán Károly következik.
8/20 Szandra321 válasza:
Szerintem csak kis fiúknál aranyos
9/20 anonim válasza:
A 22 éves öcsém Bence. Nem kisfiús.
10/20 anonim válasza:
Bizony, a Bence nevű fiúk 18 éves korukban rituálisan nevet változtatnak, így válnak felnőtté.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!