Lehet boldog az a párkapcsolat hosszú távon ahol az egyik fél vágyik a gyerekre, a másik viszont megtagadja azt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 22. 16:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Kifejtem
77 szavazat
1/15 anonim válasza:
Gyerekvállalásban nincs kompromisszum, maximum a gyerekek számában.
2/15 anonim válasza:
Nem lehet!
Váljatok széjjel békességben!
3/15 anonim válasza:
Nálam nem kérdés 12 éves korom óta gyerekre vágytam, a hapsik jönnek, mennek.
A másik leélem vele a kis 30.évem kb leszek. 50 a kis drága meg hopp ugrik fiatal nyuszihoz, ahol csak megcsinál egy két gyereket na akkor jösszrá, hogy elbasztad.
Én nem tudnék gyereknélkül élni van 3, de van akinek ez nem olyan fontos, ezt te tudod ér e annyit egy ember.
4/15 anonim válasza:
Számít azért az is, miért nem akar valaki.
5/15 anonim válasza:
#4 Nem, nem számít. Egy ember vagy akár vagy nem. Teljesen mindegy miért. Ha nem egyeznek a vágyak, akkor ez nem lesz egy boldog kapcsolat hosszútávon. Még ha az elején el is fogadja valaki, hogy nem akar gyereket a másik.
6/15 anonim válasza:
Nem. Én amikor egy hosszú tini kapcsolat vége után újra ismerkedni kezdtem azonnal előhuzakodtam a témával, nem tolakodó azonnal gyereket akarok szinten, csak annyira, hogy tudjam, egyezik e valamennyire a hosszútávú jövőkép, érdemes e nyújtani bármeddig is a dolgot. Aki azt mondta, hogy a büdös életben sem akkor sem ha 1000 évig él, azzal nem volt tovább dolgom.
7/15 A kérdező kommentje:
Én több kapcsolatot látok magam körül ahol a nő halogat, egyik helyen már nem is lehet, 44éves, másik túl sok macerával járónak látja a gyereket, harmadiknak nem fér bele az életébe munka miatt, miközben a párjaik mind szerettek volna, szeretnének. Nincs azzal gondom ha valaki nem szeretne, de sajnálom ezeket a ffiakat, szerintem ez sarkalatos szempont kellene hogy legyen párkapcsolat elején, mert később egy űr betöltetlen marad az egyik félnél. De cáfoljon rá aki másként tapasztalja. Lehet idővel beletörődnek és boldogok lesznek így is.
2021. júl. 22. 22:38
8/15 anonim válasza:
Sosem járnék olyannal, aki akar gyereket...
9/15 anonim válasza:
Aki nagyon halogat, ott a másik fél fejében meg kell szólalnia a vészcsengőnek, hogy csak kifogást keres - amit mindig fog is találni. Egyértelmű határidőket vagy történéseket kell meghatározni (pl. amikorra saját lakást tudnak venni vagy hasonlók), és ha utána sem akar a másik, akkor ez csak kifogás volt. Akkor pedig le kell lépni.
10/15 anonim válasza:
Ha a nő halogat így járt, mert ugyebár 20-30 as fiatal csajok manapság a 40-50 es pasikat keresik és egy hapsi élete végéig nemzőképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!