Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lemondani a babáról a párkapcs...

Lemondani a babáról a párkapcsolatért cserébe? Nem tudom, hogyan döntsek

Figyelt kérdés

A párom számomra a "tökéletes férfi".

Nem részletezném, hogy miért, mert lehet, hogy ami nekem fontos, másoknak nem szempont egy párkapcsolatban, férfiben, de nekem tényleg ő az Igazi. Szeretik a szüleim, családom, barátaim is.

Vele szeretném leélni az életem hátralévő részét, ő az, aki mindent meg tud nekem adni. Egy dolgot kivéve... Nem akar gyereket. Nem csak az elkövetkező 5-8 évben, hanem soha. Erről nem ültünk még le komolyan beszélgetni, nem volt válaszút elé állítva, de tudom, hogy mi a véleménye a kisgyerekes szülőkről, vagy magukról a gyerekekről. Nem utálja őket, de nem kéne neki saját.

Én 24 éves vagyok, jelenleg én sem érzem még az égető vágyat egy kisbaba iránt, de azt mindig tudtam, hogy majd szeretnék egyet. Én jól elvagyok velük, barátnőim babáira is szívesen vigyázok.

Azt nem tenném meg soha, hogy ""véletlenül"" teherbe esek, és belekényszerítem őt az apaszerepbe.

2021. máj. 3. 11:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
97%
Mióta vagytok együtt? Együtt éltek? Megkérte a kezedet?
2021. máj. 3. 11:17
 2/32 anonim ***** válasza:
90%
Ha ő abszolút hajthatatlan ebben, szerintem még most engedd el..
2021. máj. 3. 11:17
 3/32 anonim ***** válasza:
87%
Ha ő nem akar, te pedig igen, akkor mégisem ő az "Igazi". Én biztosan nem mondanék le egy ilyen fontos dolgoról senki kedvéért sem.
2021. máj. 3. 11:18
 4/32 anonim ***** válasza:
91%

Sztem első körben üljetek le komolyan elbeszélgetni erről.

Én biztos nem mondanék le a gyermekről, de nekem nem is lehetett volna olyan férfi tökéletes, akivel ebben nem egyezünk.

2021. máj. 3. 11:18
 5/32 anonim ***** válasza:
97%

ő az, aki mindent meg tud nekem adni

Nem zavar, hogy éppen az a gond, hogy nem tud mindent megadni, amit akarsz?

2021. máj. 3. 11:19
 6/32 anonim ***** válasza:
93%

Ha "veletlen" teherbe is esnel, szerintem biztos elhagyna.

Egyebkent en is igy voltam ezzel, azt hittem megtalaltam az igazit, maajd nehany honap mulva szobajott a baba kerdes,hogy tervezzuk a jovot es o azzal kezdte, hogy remeli nem szeretnek gyereket. Nehez volt, de en igy nem akartam elni, szakitottunk. A kovetketo kapcsolatomnal mdg hamarabb felhoztam ezt a temat, merr ugy voltam vele, hogy nincs ertelme ugy kapcsolatban lennem,ha a parom nem szeretne gyereket,akkor szogezzuk le az elején. Vegul benne talaltam meg az igazit, 2 kisfiunk van mar. En kislany korom ota arra vagytam,hogy anyuka legyek es semmiképp nem engedtem ezt el.

Persze sajnos ismerem olyat is, aki azt mondta a parjanak, hoyg szeretne gyereket, majd 10 ev utan mire odajutottak, hogy gyerekvallalas,kiderult, hogy a ferfi hazudott neki, csak maga mellett akarta tartani.

2021. máj. 3. 11:22
 7/32 anonim ***** válasza:
20%
Miért? Ti mindig mindent megadtok a párotoknak, amit akar?
2021. máj. 3. 11:24
 8/32 A kérdező kommentje:

4 éve vagyunk együtt, 3 és fél éve költöztem hozzá.

Lánykérés még nem volt, mert én még most végzek az egyetemmel, ráadásul covid alatt nem is akarnék nagyon esküvőzni. Azt pedig nem szerettem volna, hogy megkéri a kezemet, majd még 2-3 évig jegyben járunk. De tervben van ez is, szerintem a következő 1 évben valamikor meglépi ezt. Konkrét dátum viszont nincsen rá.

Az a baj, hogy korábban teljes kudarcaim voltak párkapcsolatok terén. Olyanokhoz ragaszkodtam, akik egyáltalán nem voltak hozzám illőek, próbáltam őket olyanra formálni, amilyen férfire vágytam. Majd jött ő, és amikért korábban könyörögnöm kellett körülbelül, az nála magától jött. Mindenki szerint szerencsés vagyok vele.

Félek, hogyha szakítanánk, akkor újra szembesülnék azzal, hogy milyen pasik vannak és mennyire nehéz a párkeresés. Az sem segít ezen, hogy viszonylag magasak az igényeim, nem könnyen engedem el a saját elképzeléseimet.

2021. máj. 3. 11:25
 9/32 anonim ***** válasza:
78%
7 Nem mindegy hogy egy gyerekről vagy egy sonkás szendvicsről van szó.
2021. máj. 3. 11:26
 10/32 anonim ***** válasza:
32%

Oké. A leírtak alapján jobb is ha nem szülsz. Majd a gyereket is kényszerrel alakítanád, mert ndm olyan amilyennek elképzelted?

Nyilván számodra fontosabb a párkapcsolat mint a gyerek. Ennyie. Nincs miről beszélni

2021. máj. 3. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!