Noel és a Nolen?
Van már 2 kisfiunk az egyik Noel szeretnénk majd 1-2 év múlva még egy babát
Nekem nagyon tetszik a Nolen ezt is adnánk neki
Mit gondoltok??
Negatív kritika most nem érdekel
Az én meg meg a testvérem neve ugyanazzal a betűvel kezdődik, de másban nem hasonlít a két név. És mégis folyton kevernek minket, vagyis a neveinket. Az hagyján hogy általánosban folyton az ő nevén szólítottak a tanárok, de még ma is rendre felhívják egyikünket az ismerősök, elkezdik mondani amit pedig a másikunknak szánnak... Szóval én ezért biztos nem adnék ennyire hasonló neveket a gyerekeimnek.
De máskülönben önmagában egyik névvel sincs probléma szerintem, szép a csengésük.
"Negatív kritika most nem érdekel"
"Csak hódolat illet meg, nem bírálat"
De akkor minek kérdezel?
Tőlem aztán palacsintának is nevezheted a gyereked
Nálunk a nagyobb gyerek Erik. Ha a tesója fiú lett volna Ervin lett volna, de nekem a Henrik is nagyon tetszik.
Mindkettő hasonlít a fiam nevéhez, de ez van. Már sosem derül ki mi lett volna, keverték e volna őket meg ilyesmi, de ettől való félelmem kevés lett volna ahhoz, hogy ne ezeket a neveket válasszam.
"Mit gondoltok??
Negatív kritika most nem érdekel"
:D
Akkor jó. Le se írom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!