Noel és a Nolen?
Figyelt kérdés
Van már 2 kisfiunk az egyik Noel szeretnénk majd 1-2 év múlva még egy babát
Nekem nagyon tetszik a Nolen ezt is adnánk neki
Mit gondoltok??
Negatív kritika most nem érdekel
2021. júl. 22. 15:06
1/20 A kérdező kommentje:
Persze hogyha kisfiú lesz :D
2021. júl. 22. 15:07
2/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon hasonlít a Noelhez, könnyen összekeverhető.
3/20 anonim válasza:
Nem tudom miért a másik gyerekhez kell mérni a nevet. Két külön ember lesznek, nem egy kollekció darabjai...
4/20 anonim válasza:
Én sem értem ezt a sok egybecsengő nevet tesóknak. Amúgy: folyamat keverni fogjátok őket.
Mellesleg elég nehéz úgy véleményt kérni, hogy a negatív nem érdekel, mert akkor lényegében nem véleményt vársz hanem virtuális hátbaveregetést.
5/20 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem a negatív kritikára, hanem a kritizálásra gondolt, csak rosszul fejezte ki magát. Pl.: milyen név már az, hogy noel? A kutyámnak nem adnám a Nolen nevet.
6/20 anonim válasza:
Nolen nevet tényleg a kutyamnak se adnám 😅 de kinek mi.
7/20 anonim válasza:
És mi a második fiatok neve? Miért pont a 3. legyen Nolen?
8/20 anonim válasza:
Én a Nolenekel folyton Noelezem. Szép név,de én sem adnék hasonlót
9/20 anonim válasza:
Nagyon hasonlít, biztos nem adnám.
10/20 anonim válasza:
"És mi a második fiatok neve?"
Bizonyára Noé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!