Jogosan esett rosszul?
Minek nevelni, még a végén tényleg megsérül a lelki világa szegénykének 😩 Nagyon utálom az ilyen szülőket, azt hiszik, hogy a ő gyerekük a világ közepe mindenkor, mindenhol.
Tisztelet a kivételnek.
Jogosan!
Én tuti elküldtem volna a sógornőmet egy ilyenért melegebb éghajlatra. Ez a nap nem róla, pontosabban nem az ő gyerekéről szólt és ezt neki kellett volna kezelni vagy a bátyádnak! Én nem hagytam volna szó nélkül, főleg a saját otthonomban.
Viszont mostmár tényleg teljesen fölös pörögni rajta. Elmúlt. A lányod nem fog emlékezni rá, ez neked marad meg rossz emléknek. Sajnálom, hogy így alakult!
De utólag is boldog szülinapot a kislányodnak!
Mondhattad volna ja gyerek, neveletlen gyerek.
Nekem is 2 éves, de nem hagynám hogy más dolgát elb sza elég ha a sajátjával azt teszi.
Ölbeveszem és ha vinnyog ki is viszem, lesz ott még baj azzal a 2 évessel mert még 20 évesen is az ő gyerekük.
Jogosan
Igen gyerek, de a szülője felnőtt.
Anyósom esküvőjén a fiam épp elkezdett volna hangoskodni.
Igen, egy 13-4 hónapos gyerek ilyen.
Gyerek..
Mit tettem?
Fogtam magam és kimentem a teremből...
Mert ő gyerek, de az én feladatom megoldani az ilyen szituációkat...
Nem hagytam volna szó nèlkül.
2 gyerekem van, 1,5 év külőnbsèggel.
Vannak is problémàk a jàték elvételével.. stb
De szülinapon a sajàt testvére ajàndékàt s tortàját sem piszkálhatta egyik sem, amig a másik azt nem hagyta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!