Vélemények a Róza névről? Túl régimódi?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 08:49
11/34 anonim válasza:
Nekem az unokahugomat és egy kollegám kislányát is Rózának hívják, szerintem szép név.
12/34 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű név, persze nem a Rózsika becenévvel.
13/34 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Ha a 2. baba is làny lett volna, kampànyoltam volna a Róza vagy Sára nevek mellett.
14/34 anonim válasza:
Minden második kislányt így hívnak. Minden másodikat pedig Hannának.
15/34 anonim válasza:
#14 a matek nem az erősséged ugye?
Szép név. Régies, igen. És?
Legalább nem Dzsenifer vagy a most divatos L betűs nevek egyike (Lejla, Lara, Lili)
16/34 anonim válasza:
Szerintem szép és elegáns név. Klasszikus. Ha tetszik, akkor nyugodtan válaszd ezt. Egy normális név. Nem béna, nem nevetséges, tényleg nem a Dzsenifer kategória.
17/34 anonim válasza:
Nem tudom mit írtam rosszul. Ha minden másodikat így hívnak, akkor minden másodikat úgy. Ki is jön, hogy fele-fele. Talán neked megy rosszul :)
19/34 anonim válasza:
Amúgy minden első Hanna a matematikai összefüggéseket pedig hagyjuk :D Én azt a tábort erősítem, hogy BÁRMI, csak ne Hanna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!