Milyen hátrányok értek az emberek részéről mióta gyereked van?
Figyelt kérdés
Pl, beszóltak stb...
Természetesen akit nem értek hátrányok az ne vegye magára.
2010. aug. 27. 17:14
1/3 anonim 

válasza:

Beszólások nem annyira, csak inkább az zavar, hogy sokan nem beszélnek velem másról, mint a gyerekről. Már néha utálok társaságba menni, mert mindenkinek ez a téma. Csak amikor kimozdul az ember, akkor nem csak a gyerekről szeretne beszélni. Örülök az érdeklődésnek, meg annak, hogy gyerekem van, de hogy mindig ez érdekelje a népet?
Bár egyszer beszólt egy pasi, hogy örülne, ha neki is ilyen anyukája lenne. :)
2/3 anonim 

válasza:

Nem igazán hátrány, de pl. a babakocsival állandóan szlalomozni kell, azt hiszik az emberek, hogy az olyan könnyű, nekem már bőrkeményedés van a tenyeremen.
3/3 anonim 

válasza:

egyszer letettem egy üzletben a babát a hordozójában a földre. a bev.kocsiba nem fért be a hordozó, a teteje lejtett, rátenni nem tudtam, cipeltem. de le kellett tennem, míg betettem egy mosóport. erre egy 60 körüli nő beszólt, hogy nem tudja, minek hozom a gyereket ilyen helyre, nem lehet elférni. kicsit felkaptam a vizet, elmondtam mi a pálya és hogy egy 3 hónapos még szopik, nem hagyhatom otthon. és hozzátettem, hogy remélem, mostanában nem lesz unokája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!