Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen hátrányok értek az...

Milyen hátrányok értek az emberek részéről mióta gyereked van?

Figyelt kérdés

Pl, beszóltak stb...

Természetesen akit nem értek hátrányok az ne vegye magára.

2010. aug. 27. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Beszólások nem annyira, csak inkább az zavar, hogy sokan nem beszélnek velem másról, mint a gyerekről. Már néha utálok társaságba menni, mert mindenkinek ez a téma. Csak amikor kimozdul az ember, akkor nem csak a gyerekről szeretne beszélni. Örülök az érdeklődésnek, meg annak, hogy gyerekem van, de hogy mindig ez érdekelje a népet?

Bár egyszer beszólt egy pasi, hogy örülne, ha neki is ilyen anyukája lenne. :)

2010. aug. 27. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán hátrány, de pl. a babakocsival állandóan szlalomozni kell, azt hiszik az emberek, hogy az olyan könnyű, nekem már bőrkeményedés van a tenyeremen.
2010. aug. 27. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
egyszer letettem egy üzletben a babát a hordozójában a földre. a bev.kocsiba nem fért be a hordozó, a teteje lejtett, rátenni nem tudtam, cipeltem. de le kellett tennem, míg betettem egy mosóport. erre egy 60 körüli nő beszólt, hogy nem tudja, minek hozom a gyereket ilyen helyre, nem lehet elférni. kicsit felkaptam a vizet, elmondtam mi a pálya és hogy egy 3 hónapos még szopik, nem hagyhatom otthon. és hozzátettem, hogy remélem, mostanában nem lesz unokája!
2010. aug. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!