Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megőrülök, hogy nem eszik a...

Megőrülök, hogy nem eszik a kisfiam. Mit csináljak vele, hogy egyen?

Figyelt kérdés

16 hónapos.

Kb 5 falatnál többet soha semmiből nem eszik. A tejital megy nála reggel-este, azt mind egy cseppig megissza.

Ráadásul válogat is. Van, hogy még meg sem kóstolja, de már dugdossa a nyelvét, hogy nem kéri.

Próbáltam, hogy adok neki Béres cseppet C vitamint, de nem jött be.

Már sírhatnékom van minden etetésnél.

Ha én etetem az sem jó, az sem ha ő eszik. Az apját és engem bezzeg mindig etetni akar.

2021. júl. 7. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A krémtúróval mi a baj? Túró egészséges, joghurt/tejföl egészséges, gyümölcs egészséges. Tök jó nasi a házi.
2021. júl. 7. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a cukros bolti vacak, akkor igen. Mi is szoktunk csinálni: banán összepürésítve, kikeverve túróval, meg egy kis joghurttal. Voilá. De a bolti szarokra nincs szükség.
2021. júl. 7. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Kìnàlgatni tudod folyamatosan, illetve nem tudom mennyire központi tèma nàlatok, de ha eszik vedd termèszetesnek, nem kell nagy dobra verni. Ugyanìgy, ha nem eszik.

20 hòs lànyom is alig eszik, tejitalt szokott kapni, hogy legyen benne valami. Nyilvàn nem ezzel indul a nap, de ha egèsz nap nem eszik, legalàbb ez van.

Amùgy jòl fejlődik?

2021. júl. 7. 13:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Első körben menjetek el fül-orr-gégészetre. Nálunk krónikusan be volt gyulladva a fiam orrmandulája és a garatmandula is. Nem szólt, hogy fájna neki valami, csak szimplán nagyon keveset evett.

Ha nincs szervi oka, akkor nyugalom. Étkezés időben tedd elé az ételt. Ha megeszi szuper, ha nem eszik, akkor ennyi. A gyerek valószínűleg nagyon élvezi, hogy ugrálsz körülötte a húszféle kajával.

2021. júl. 7. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!