Én már megőrülök hogy mindenki engem néz hülynek ha valami egészségtelent nem adok 1 éves kislányomnak. Már nem tudom mit csináljak?
Én megértelek, nem is értem miért nem hallgatnak rád. Az anyja vagy, ha te nem engeded, nem tudom hogy veszik a bátorságot arra, hogy ellentétesen cselekedjenek. Én kislányom 11 hónapos, még egyszer sem evett semmilyen cukrosat, semmi adalékot, nemhogy sütit...
Én is szeretném egészségesen nevelni, nekik még nincs szükségük az édességre.
Én sem adnek csokit az egy evesemnek. Más meg ne szóljon bele. Viszont.. Ér ez annyit hogy idegesíted magad rajta? Sokan azt hiszik mindent jobban tudnak a masiknal. Ők adnak a sajatjainak, te nem a tiednek.
Ja és naná hogy szereti az édességet. De én sem fogom magam allandoan azzal tomni csak mert szeretem. Majd lesz még nagyobbacska is egy gyerek.
Ettől fuggetlenul ne húzd fel magad ezen, nem ér annyit az egész. Tudod mi az egészséges és úgy éltek. Más meg ahogy akar.
Mondjuk én kicsit mini-Hitler stílusban nyomom, ezért a rokonság nem igazán mer beleszólni vagy ellenkezni. Nem vitatkozom, egy nemmel lezárom az ilyen beszélgetéseket, amiatt ritkán van belőlük.
Jó szándékú tanácsot meghallgatok, sokból profitáltam is, mert tényleg igazuk volt.
Múltkor szüleimnél voltunk, anyukám sok csokis nápolyit eszik. 11 hónapos a lányom, gúvadt szemmel nézte. Anyám kérdezte, hogy kaphat-e egy kicsit. Mondtam, hogy igen, de tényleg kicsit, mert se csokit, se tojásfehérjét nem kapott még. Egy borsónyi darabot lecsípett és beletette a szájába. Anyám boldog, gyerek boldog és nekem se lettek megtépázva az elveim.
Édességet én se szeretnék adni, de teljes mértékben elzárni se akarom tőle. Így, 11 hónaposan, szerintem ez a tényleg kóstoltatós mennyiség belefért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!