Hogyan segíthetnék 1 éves kislányomnak?
Figyelt kérdés
Székrekedése van már napok óta. Szinte egész nap csak egy helyben áll a sarokban, erölködik és sír, de nem tud kakilni. Ha mégis sikerül neki akkor is csak pici bogyókat. De már második napja egyáltalán nem kakilt. Adom neki a körtét, mert úgy tudom az székletlazító, iszik is elég sokat, de semmi eredmény. Semmi olyat nem evett ami indokolná a székrekedést. Másfél hete itt vagyunk a nagymamánál látogatóban, kb azóta van ez a problémája. Lehet, hogy lelki okai vannak a székrekedésének? Légyszi segítsetek mit adjak neki ami kicsit meglazítja neki, köszi!2015. márc. 26. 09:28
1/9 A kérdező kommentje:
Ja, és most jön neki 2 rágófoga egyszerre, lehet ez is közrejátszik?
2015. márc. 26. 09:33
2/9 anonim válasza:
Vegyél glicerines kúpot, az segíteni fog. Valószínűleg a változás okozza.
4/9 anonim válasza:
Laveolac szirup. Nálunk is szorulásos a kislány ,ez szokott segíteni.
5/9 A kérdező kommentje:
Beadtam neki az elöbb egy félbevágott glicerin kúpot. Pár percig összefogtam a kis fenekét hogy ne csússzon ki. Mikor elengedtem elkezdett nyomni és kijött a kúp, a kaki pedig kicsit kijött majd visszacsúszott... Rosszul csinálom? Hányszor adhatok neki egy nap ilyen kúpot?
2015. márc. 26. 12:03
6/9 anonim válasza:
Nekünk volt hogy 2-3x is meg kellett próbálkozni.
7/9 anonim válasza:
1 éves ehet már lekvárt? nem tudom,ezért kérdezem. mert van a gyógyszertárban hashajtó hatású szilvalekvár. ha meg nem ehet,próbálj barackot ilyesmit erőltetni
8/9 anonim válasza:
Hát ez lehet nem fog magától kijönni, mert az eleje már összeállt.
Néha, nekem is összejön; ilyenkor gumikesztyűt húzok, és bizony felnyúlok, és kikotrom az ujjammal. Kellemetlen, de inkább ez, minthogy még egyszer szétrepedjen a sggem.
Te nyilván ne turkálj ott, vidd el dokihoz, ő vagy ír fel gyógyit, vagy kiszedi manuálisan.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Glicerines kúpot adtam neki amit pár perc múlva kinyomott, de pár órával késöbb végülis sikerült kakilnia. Megszenvedett vele szegényem. Remélem mostmár jobb lesz. Köszönöm mindenkinek a segítséget! :-)
2015. márc. 26. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!