Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan segíthetnék 22 hónapos...

Hogyan segíthetnék 22 hónapos kislányomnak, hogy este könnyebben elaludjon?

Figyelt kérdés

kicsiinek is nagyon izgága volt, 3 hós korági nagyon nehezen aludt el, az estéket sokszor végigüvöltötte. aztán javult, de elaludni a mai napig csak úgy tud (nappal is), hogy cicit kap előtte, és sokszor még ezután is nyugtalanul fireg forog, legalább fél óra, míg elalszik. (nappal könnyen, kb 5 perc alatt). az éjszakát nagyjából átalussza már egy ideje.

szeretnénk kistesót a közeli jövőben, de ez aggaszt,hogy csak így és nagyon nehezen tud elaludni, mi lesz, ha esetleg ott lesz egy pici baba? vagy majd idővel könnyebb lesz?

2010. okt. 16. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Három gyermekes anyuka vagyok,most 2 hónapos a kislányom,a két fiam 14 és 19 évesek.Úgy gondolom,ha nem sír,csak mocorog,és nem fáj semmilye akkor az nem gond.Főleg ha átalussza az éjszakát:)Mondjuk az én kicsi leányom már most átalussza.Szerintem a ciciről próbáld leszokatni,mert emiatt nem alszik el magától.Én még várnék a kistesóval,mert kell a szervezetednek a pihenés és regenerálódás is!
2010. okt. 16. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószínű, hogy a cici a baj!

Meg kellene tanítanod, hogy a cicit teljesen elhagyja a babád!

Én is sokáig szopiztattam, de amint nem cicizett a baba minden megváltozott!

2010. okt. 18. 13:11
 3/3 A kérdező kommentje:
De amiatt alszik el nehezen? Volt egy időszak, amikor nem volt semmi baj, elaludt könnyen este. Ez pár hónapja van, hogy ilyen nehezen alszik el. valójában elképzelni sem tudom, ha majd nem lesz cici, min fog lenyugodni, mert nagyon egy pörgős darab, még esti mese alatt is gyakran összevissza mozog, felguggol stb.
2010. okt. 18. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!