Tudom hogy hülyeséget csinaltuk. Meg hogy kevesebb az esély a terhességre. Csak nekem nem szokása késni és nem tudom a stressztől van-e meg olvastam még olyat hogy alvás zavartol is lehet. Csak zavar hogy késik és jo hallani más véleményét is ha rossz ha jo
2021. júl. 6. 12:17
12/21 anonim válasza:
Kérdező, ez olyan, hogy nekem két orvos mondta, hogy nagy eséllyel csak lombikkal lehet gyerekem, ne ringassam magam abba a hitbe, hogy simán összejön. Első(!) alkalommal terhes lettem, mikor védekezés nélkül lefeküdtünk, hidd el majdnem lefordultam a wc-ről, mikor megláttam a pozitív terhességi tesztet. Volt olyan orvos, aki mikor mentem hozzá első terhesgondozasra ránézett a leleteimre és megkérdezte hol volt a lombik. Szerinted ennek akkor mennyi esélye volt? Innentől én azt mondom kockáztat a franc akár 1 mp-re is. 10-es voltam.
2021. júl. 6. 12:20
13/21 anonim válasza:
Ha tudod, hogy hülyeséget csináltatok, miért engedted másodszor is?
2021. júl. 6. 12:24
14/21 anonim válasza:
Tok mindegy, h mi volt. Ha kesik, vegyel tesztet, ha pozi tobb idod van atgondolni a dolgokat.
Szerintem amugy tuti nem vagy terhes, ne aggodj, de vegyel tesztet, attol hatha megnyugszol.
2021. júl. 6. 12:47
15/21 anonim válasza:
A frontok, a meleg, ha kevesebbet iszol, ha stresszelsz ez mind mind okozhat késést. Nyugodj meg és várj. Amúgy az sem ritka, hogy egy hónap teljesen kimarad. Szóval ne parázz, nem vagyunk robotok.
Amúgy meg hagyjuk már ezt az előváladékos riogatást. Teledumálják a fiatalok fejét ezzel aztán rettegnek. Mutass már nekem egy olyan nőt aki valóban előváladéktól lett terhes és nem azért mert a pasi nem tudta időben kihúzni.
2021. júl. 6. 12:54
16/21 anonim válasza:
15 és mutass már egy pasit (főleg ha nem akar gyereket), aki a nő elé áll és “hősiesen” bevallja: “szívem, bal#sz voltam és nem vettem ki időben, bocsi, menj légyszi és intézd az abortuszt”
2021. júl. 6. 13:09
17/21 anonim válasza:
#15 én spec ismerek olyan nőt aki megszakítással lett terhes. Most örülsz?
Szerintem meg az a hülyeség ha arra biztatják a fiatalokat, hogy védekezés nélkül szexeljenek.
2021. júl. 6. 13:19
18/21 anonim válasza:
Nem biztat senki senkit arra, h vedekezes nelkul szexeljen. De annyi eselye van elovaladektol teherbe esni, (plane ha kicsit betette, tehat nem elvezes elott kozvetlenul vette ki), mint attol, h kiszakad a gumi. Persze egyik sem lehetetlen, es az ismeros ismerosenek, szomszedjanak unokatesoja pont igy lett terhes, de ritka mint a feher hollo.
2021. júl. 6. 14:04
19/21 anonim válasza:
Nem azt mondta, hogy szexeljen védekezés nélkül, hanem hogy, ne legyen már a tiniknek rettegés a szexuális életük. Mennyi olyan kérdés van, ahol rendeltetésszerűen használják az óvszert, de volt előtte petting és attól retteg, hogy terhes az előváladéktól. Ti komolyan soha nem pettingeltetek fiatalon? Rettegtek valaha az előváladéktól mert én soha.
2021. júl. 6. 14:13
20/21 anonim válasza:
Nem azt akarjuk, hogy rettegjenek, csak hogy védekezzenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!