Ma 2.napja hogy késik a menstruációm. Barátommal 1x 2x csinaltuk gumi nélkül de csak pár mp-ig. MIT CSINÁLJAK HOGY MEGJÖJJÖN A MENSTRUÁCIÓM?
Sok minden befolyásolja menstruációt
Szerintem sem vagy terhes.
Gratulálok!
Biztos út a teherbeeséshez a nem védekezés!
8-as:
Oké, de gumi nélkül pont hogy a terhességgel játszotok. Előváladék lehetett a farkán, amiben életképes spermiumok vannak.
Ha nem akartok gyereket, rendesen védekezzetek.
Amúgy is, minek bedugni 5 mp-re?
Az idegességtől is késhet.
Amúgy: amikor nem tervezetten terhes lettem infrashape edzésre jártam heti haromszor, ahol 50 fokban teker az ember, ittam bort is (azon a héten is, amikor meg kellett volna jönnie, többször is), fürödtem is meleg vízben, mégsem jött meg💁🏻♀️. Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy biztosan terhes vagy, de ha egy menzesz nem akar megjönni (mondjuk terhesség miatt) akkor akár a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fog megjönni. Amúgy két nap késésnél ha gyanakszol már csinálhatsz egy terhességi tesztet, én ezt tenném a helyedben, nem kísérleteznék, hogy mivel segítsem elő a menzeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!