Ha a gyereked ezt kérdezné, mit válaszolnál neki?
Figyelt kérdés
Anya, te kit szeretsz jobban? Engem vagy apát?2021. júl. 3. 18:29
21/29 anonim válasza:
19.
Hát, ha neked ez kötelesség, lehet neked kéne inkább egy dohányzóasztal.
22/29 anonim válasza:
Vàlòfèlben vagyok, így a gyerekem szeretem jobban.
23/29 anonim válasza:
21 Mondom nem vagyok szülő de az hogy egy szülő mindennél jobban szereti a gyerekét a világ rendje ami nem lehet kérdés. Ha valaki nem képes mindennél jobbN szeretni a gyerekét arra a gyerekvállalás előtt kéne gondolnia.
24/29 A kérdező kommentje:
#23 attól a férjünk nem szűnik meg létezni, sőt... Sosem fogom valamelyiket is jobban szeretni. 😉
2021. júl. 4. 05:45
25/29 anonim válasza:
23!
Ott a probléma, hogy nem sikerül felfogni, nem azonos formájú szeretetről beszelünk, ezért aztán nem lehet őket se sorrendbe rakni, se összehasonlítani.
26/29 anonim válasza:
23-as,befejezheted, kicsit túltoltad. Legközelebb ügyesebben trollkodj
28/29 anonim válasza:
23 Ettől még a gyerekedet mindig mindenek előtt köteles vagy szeretni akkor is ha sorozat gyilkos lesz...
29/29 anonim válasza:
26 Nem én vagyok a troll hanem a kérdés és a válaszolók
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!