Ha a gyereked ezt kérdezné, mit válaszolnál neki?
Figyelt kérdés
Anya, te kit szeretsz jobban? Engem vagy apát?2021. júl. 3. 18:29
A kérdező szavazást indított:
Téged jobban szeretlek
Egyformán szeretlek mindkettőtöket, csak más érzés a 2 szeretet
87 szavazat
2/29 anonim válasza:
Volt már egy párszor ez a kérdés. De a másodikat, hisz az az igaz. A gyerek iránti szeretet, és a szerelem nem ugyanaz a kategória.
3/29 A kérdező kommentje:
Nem én tettem fel a kérdést, nem is olvastam még ehhez hasonlót.
2021. júl. 3. 18:40
4/29 anonim válasza:
"Apát jobban szeretem, te csak azért vagy, hogy kapjak adókedvezményt."
5/29 anonim válasza:
Pedig sok volt... És mind alá beestek az ősmamik, hogy a párjuk csak a második lehet a sorban, mert a gyerek az örök szerelem.. és aki nem így gondolkodik, szerintük csak szar anya lehet....
6/29 anonim válasza:
4, igencsak gyenguszka próbálkozás. A 10e adókedvezmény pelenkára se volt elég soha
7/29 A kérdező kommentje:
Szerintem senkit sem kéne jobban szeretni. Nyilván amíg a gyerek kicsi, többet kell vele foglalkozni stb. De akkor sem szeretném jobban az egyiket a másiktól... 🥺
2021. júl. 3. 18:47
8/29 anonim válasza:
Ez a normális hozzáállás kérdező. Abból semmi jó nem sül ki ha megszűnik nőnek lenni az ember a szülés után, és csak egy vérmami marad, aki még a párját is félresöpri.
9/29 anonim válasza:
Nekem kérdezte a gyerekem és azt mondtam, hogy ugyanannyira szeretem őket, csak más szeretettel. Ki az a barom aki a gyerekének azt mondja, hogy nem annyira szereti, mint az apját? Gondolom megint olyanok okoskodnak, akiknek nincs gyerekük.
10/29 A kérdező kommentje:
Attól lehet véleményt mondani az adott témáról.. 😉
2021. júl. 3. 18:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!