Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet választanátok?

Melyik nevet választanátok?

Figyelt kérdés

Mindegyik passzol a vezetéknévhez (hangosan kimondtuk), kicsit tanácstalan vagyok, tanácstalanok vagyunk. Még nem tudjuk a baba nemét, így ez csak kiváncsiság.

És mindenképpen a végső döntés a miénk lesz. :)

2021. júl. 3. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Botond, Balázs, Bálint kb. egyformán tetszik, ezek közül bármelyiket adnám.
2021. júl. 4. 00:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Balázs, Bálint de tetszik még a Péter és a Gergő is!
2021. júl. 4. 08:38
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

Mindegyik név dögunalom.

Javaslat, ami hasonlít

2021. júl. 4. 08:38
 14/16 anonim válasza:
78%
Csongor, az nagyon szép név!:) Az fiam neve is ez lesz, ha egyszer lesz fiú gyerekem.
2021. júl. 5. 00:40
 15/16 anonim válasza:
21%

Szerintem mind rossz. Gondolkozzatok el azon, hogy egy internacionális nevet adjatok neki. Ő az interneten fog felnőni ahol össze van kötve az egész világgal. Ezáltal hamar megtanul majd angolul és már most sokan kimennek külföldre. Van akik csak a munka miatt és vannak akik örökre ott maradnak. Én is németországban élek és szerencsére nekem egy internacionális nevem van. De vannak itt olyanok akiknek a nevét sem lehet kimondani, nemhogy megjegyezni...

Milyen lenne Balázs, Sebestyén vagy Zalán névvel angliában? Semelyik másik országban le sem tudnák irni a nevét és hülyén vagy csak rosszul tudnák kimondani.

Sajnos nem tudom a család neved igy nem tudok javaslatot adni, de vannak nagyon szép internacionális nevek. Pl.: Amelia, Anna, Alex, Kristina, Mia, Evelin, Daniel, Leo, David, Emilia, Naomi, Melani

Ha nekem lenne gyerekem, akkor a fiamat ugy hivnám, hogy Michael (Mike) vagy Jonathan (Joe).

Ha lányom lenne, akkor meg Kristina, Mia vagy Julia.

2021. júl. 11. 19:15
 16/16 anonim válasza:
100%

#15 Csak emiatt nem fogok internacional name-t adni, mert nem közismert. Én ilyen téren vagyok annyira büszke ezekre a nevekre, hogy adjam is. Én Pl. a Csongort terveztem adni, de ha esetleg két fiam lesz, akkor a másik a György (George) lenne, ami internacional name!:)

14-es voltam.

2021. júl. 11. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!