Ezek közül melyik fiú nevet választanátok?
Figyelt kérdés
Ábel
Artúr
Bálint
Olivér
A vezetéknév e betűs azzal is végződik, és az István nevet (apukája után) megkapja másodiknak.
2021. jún. 24. 19:51
A kérdező szavazást indított:
Ábel
Artúr
Bálint
Olivér
145 szavazat
1/20 anonim válasza:
Bálint a nagy fiam
Ábel Artúr nekem nem tetszik. Olivér esélyes volt de az meg a páromnak nem tetszik.
2/20 anonim válasza:
Ábel - sosem tetszett
Artúr - kutyanév
Bálint - unalmas
Olivér - a “vér” szó része, emiatt elég taszító egy név
4/20 anonim válasza:
Ábel-Imádom
Artúr-nem rossz, nem elcsépelt és teljesen vállalható
Bálint-Nekem nem férfias
Olivér-komoly, felnőtt férfihoz nem illik szerintem
5/20 anonim válasza:
Ezek közül maximum a Bálint az E-e vezetéknév miatt. De a saját gyerekemnek egyiket se adnám.
6/20 anonim válasza:
A Bálint egy tündéri név, nagyon imádom!
7/20 anonim válasza:
Az e végződés miatt szerintem a Bálint ideális, illetve az Istvánnal is az passzol leginkább. Egyébként mindegyik vállalható név, a többi meg ízlés dolga.
9/20 anonim válasza:
Egyiket sem, mert k...ronda mindegyik.
10/20 anonim válasza:
Ha a második gyerekünk is fiú lett volna, akkor jó eséllyel az Olivért adtam volna neki (persze ha a férjemnek is tetszett volna, de nem jutottunk el igazán a fiúnevekig, mert addigra kiderült, hogy lány).
A Bálint is tetszik. A másik kettő nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!