Ezek közül melyik fiú nevet választanátok?
Ábel
Artúr
Bálint
Olivér
A vezetéknév e betűs azzal is végződik, és az István nevet (apukája után) megkapja másodiknak.
Ábel- a “de miért”-reklám kisfiúja óta utálom ezt a nevet, de egyébként szép.
Artúr- tetszik, szép név, de ha idióta osztálytársai lesznek, akkor a túróruditól a f@rtúróig sokezer csúfnevet aggathatnak rá, erre fel kell készülni.
Bálint- szerintem túl tucatnév
Olivér- ez tetszik a legjobban
Bálint és Ábel a két kisfiam, szóval nekem ez a kettő tetszik legjobban, de valószínű akkor is ezt mondanám, ha nem lennének gyerekeim. Kb 10 éve már a kedvenceim között vannak.
Az Artúr és Olivér sem rossz. Az Artúr tetszik legkevésbé, nem tudom miért, furán hangzik számomra. Az Olivér pedig nagyon felkapott lett az én ismerősi körömben legalábbis. Kisfiam ovis csoportjában 2 Olivér van, a nőverem 1 eves kisfiát is így hívják. Egyik barátnőmnek is most született Oliver nevű babája. De engem alapvetően nem zavarna, hogy mennyire népszerű, ha az tetszik, azt adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!