Melyik nevet választanátok?
Figyelt kérdés
4 név maradt, amivel a férjemnek és nekem is tetszik, de nem tudunk dűlőre jutni, hogy ezek közül melyik legyen.
Vezetéknév Novák.
2021. márc. 20. 17:37
A kérdező szavazást indított:
Abigél (Abi/Bibi)
Kornélia (Lia/Nelli)
Loretta (Lori/Lotti)
Noémi (Noncsi/Mimi)
108 szavazat
1/13 anonim válasza:
Bocsika, de nekem a Lorettáról egyből a Brian élete jut eszembe, szóval én azt leszavazom... :-DDD
2/13 anonim válasza:
Ezek közül a Noémi tetszik legjobban, de ezek a becenevek... Mindegyik elrontja nekrm. A Loretta az egyetlen aminek számomra normalisan csengo becézése van így arra szavaztam
3/13 anonim válasza:
Abigéltől falra mászok. Főleg az Abi babától 😬😬 van rokon éa ismerősi körben.
4/13 anonim válasza:
Noémi vagyok. Az életbe nem hívott senki miminek. Még csak nem is hallottam ezt a becézést. De hal isten.. undorító...
5/13 anonim válasza:
Loretta az egyik ismerős lánya. Őt Lorcsinak hívják. Először furcsa volt de megszoktuk.
6/13 anonim válasza:
Kornélia tetszik a legjobban, de a vezetéknév miatt az Abigélre szavaztam, sajnos a K-K a vezetéknév végén/keresztnév elején nem hangzik túl jól
7/13 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Noémi tetszik a legjobban, de az Abigél illik a vezetéknévhez leginkább (amitől falra mászok, normálisan nem lehet becézni). A Noémi Émi becézése kifejezetten tetszik (jobb, mint amiket leírtál).
9/13 anonim válasza:
Noémi. De ostoba becézés nélkül.
10/13 anonim válasza:
nekem is a Kornélia tetszik a legjobban, de az Abigél is szuper és sokkal jobban illik a vezetéknévhez. Amúgy én 3 Noémit ismerek, Noncsit, Nonát és Noját, a Mimit nem is hallottam még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!