Réka, Viola vagy Kitti?
Figyelt kérdés
mindenképpen rövid nevet keresünk mert hosszú a családnév
ha még tudtok írjatok:)köszi előre is
2010. aug. 26. 19:06
31/47 anonim válasza:
viola. sztem gyonyoru nev es nem is tul gyakori mostanaban.
32/47 anonim válasza:
nekem volt egy iskolatársam, akit Violának hívtak, mindig piszkálta az orrát, és hm... gusztustalan lenne leírni, mit csinált vele. Nekem sajnos erről a névről mindig ő jut az eszembe. A Réka viszont nagyon szép!!!
33/47 anonim válasza:
A Viola gyönyörű név! A megmaradt két név közül én ezt választanám a lányomnak!
34/47 anonim válasza:
Én is a Violára szavazok. Szerintem szép, és Rékából tuti sokkal több is van anyakönyvezve.
35/47 anonim válasza:
Én Kitti vagyok, de nem tetszik:( A Réka szép:)
36/47 anonim válasza:
Réka tetszik nekem a legjobban. Engem is Rékának hívnak. A szüleim nagyon eltalálták nekem ezt a nevet. :) A jázmin tényleg igazán szép név.
37/47 anonim válasza:
A Réka nagyon szép, mondjuk a Viola pedig szép és ritka. Kittit én nem adnám a lányomnak.
39/47 anonim válasza:
Eddig a Réka tetszett (ezek közül a nevek közül) a legjobban, de - ahogyan előttem is írták - nagyon gyakori név lett az elmúlt 3-4 évben.
A Kitti sosem tetszett igazán...:( Úgyhogy én (is) a Violára szavazok.
40/47 anonim válasza:
Attól függ mi a vezetéknév.De nekem tuti hogy ha lányom lesz,Mirella lesz a neve.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!