Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elítéled, ha egy gyesen/gyeden...

Elítéled, ha egy gyesen/gyeden lévő anyukának fizetett segítsége (pl takarítónő) van?

Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 15:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
22%
11-es, mi is járunk fagyizni és megnézünk egy filmet, ha ahhoz van kedvünk. Tudni kell beosztani az időt, meg akkora és olyan házban élni, hogy az ember élete ne a takarításra menjen rá.
2021. júl. 2. 20:00
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
1. vagyok. Nekem fontosabb a gyerekekkel, férjemmel töltött idő és igen, bevallom, a saját kényelmem is, mint az, hogy az idővel sakkozva mindent én csináljak. Anyagilag szerencsére nem ráz meg a dolog, így megtehetem, hogy segítséget vegyek igénybe.
2021. júl. 2. 20:19
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Nekem még gyerekem sincs, mégis van takarítónőnk.
2021. júl. 2. 20:59
 14/22 anonim ***** válasza:
6%

Igen elitelem. Otthon van egesz nap, az a dolga hogy takaritson.

Mai nok bele akarnak halni 1 gyerekbe.

2021. júl. 3. 13:45
 15/22 anonim ***** válasza:
90%
Tévedés, nem azért vagyok itthon,hogy takarítsak. Azért vagyok itthon, hogy gyereket neveljek.
2021. júl. 4. 16:03
 16/22 anonim ***** válasza:
27%

A gyerekneveleshez nem kell 24 oran keresztul a gyerek seggebe lenni 😀

24 oraba belefer a ferjednek h penzt keres akkor neked is h rendbe tartod a hazat

A maradek idoben pedig kozosen nevelitek a kozos gyereket

En igy gondolom

Vagy talan te beallitod az embert mosogatni miutan hazaer a munkabol?

2021. júl. 4. 19:41
 17/22 anonim ***** válasza:

A kérdésben nem szerepel, hogy hány gyerek.

Mert teljesen más 1 gyerek egy két szobás panelben és teljesen más egy 140 m2-es ház kerttel, 3 gyerekkel.

Amúgy az én emberem magától elmosogat, nem kell odaállítani.. (na jó, ma reggel éppen odaállítottam de ez most nem számít 😁)

2021. júl. 4. 21:06
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
Kedves 16! Nem minden család áll egy gyerekből. És nem minden férj gyári munkás, aki 3kor hazaér. Vannak cégvezetők, vezető beosztású férjek, vállalkozó férjek, akik este 7kor érnek haza és képzeld nem kell mosogatniuk. És vannak olyan családok ,akik nem 60 nm-en élnek, amit oda vissza kinyalnék 3szor. Vannak akik, 170 nm-en élnek 3 vagy több gyerekkel, akiknek a férje mindezt megteremtette, sőt még azt is ,hogy fizethet takarítónőt ha akar, mert nem attól lesz szuper feleség, ha a házat vikszolja. Hanem inkább a 3 gyerekkel és a férjével tölti az idejét, sőt, néha még magára is van ideje.
2021. júl. 5. 00:13
 19/22 anonim ***** válasza:
57%

#18: 10pontos! :)

Itt a GYK-n mindenkinek jogi képzettsége van, folyton elítélnek mindenkit minden kis sz.rságért... :-D :-D

Nem bírnak kitekinteni, nem tudják levenni a szemellenzőjüket.

A femcsi topikokban szórják az észt (bár nekik sincs elég...) - itt meg nyomják az ótvar hülyeségeket, hogy a feleség dolga a suvickolás.

Anyám borogass! :))))

Egybitesek!

2021. júl. 5. 09:20
 20/22 anonim ***** válasza:
80%

A 18-as válaszolónak nagyon igaza van. Nálunk pont ez a helyzet, 2 gyerek, nagy ház, felsővezető férj, aki reggel fél 7-kor már nincs itthon és rosszabb napokon este fél 7-7 előtt nem ér haza (nyilván nincs mindig így, de ebben a pozícióban azért sűrűn előfordul). Azt gondolom nem olyan nagy bűn, ha nem a ház suvickolásval töltjük az időt, amikor együtt lehetünk.

1. vagyok

2021. júl. 5. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!