Elítéled, ha egy gyesen/gyeden lévő anyukának fizetett segítsége (pl takarítónő) van?
Igen elitelem. Otthon van egesz nap, az a dolga hogy takaritson.
Mai nok bele akarnak halni 1 gyerekbe.
A gyerekneveleshez nem kell 24 oran keresztul a gyerek seggebe lenni 😀
24 oraba belefer a ferjednek h penzt keres akkor neked is h rendbe tartod a hazat
A maradek idoben pedig kozosen nevelitek a kozos gyereket
En igy gondolom
Vagy talan te beallitod az embert mosogatni miutan hazaer a munkabol?
A kérdésben nem szerepel, hogy hány gyerek.
Mert teljesen más 1 gyerek egy két szobás panelben és teljesen más egy 140 m2-es ház kerttel, 3 gyerekkel.
Amúgy az én emberem magától elmosogat, nem kell odaállítani.. (na jó, ma reggel éppen odaállítottam de ez most nem számít 😁)
#18: 10pontos! :)
Itt a GYK-n mindenkinek jogi képzettsége van, folyton elítélnek mindenkit minden kis sz.rságért... :-D :-D
Nem bírnak kitekinteni, nem tudják levenni a szemellenzőjüket.
A femcsi topikokban szórják az észt (bár nekik sincs elég...) - itt meg nyomják az ótvar hülyeségeket, hogy a feleség dolga a suvickolás.
Anyám borogass! :))))
Egybitesek!
A 18-as válaszolónak nagyon igaza van. Nálunk pont ez a helyzet, 2 gyerek, nagy ház, felsővezető férj, aki reggel fél 7-kor már nincs itthon és rosszabb napokon este fél 7-7 előtt nem ér haza (nyilván nincs mindig így, de ebben a pozícióban azért sűrűn előfordul). Azt gondolom nem olyan nagy bűn, ha nem a ház suvickolásval töltjük az időt, amikor együtt lehetünk.
1. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!