Elítéled, ha egy gyesen/gyeden lévő anyukának fizetett segítsége (pl takarítónő) van?
Egyáltalán nem, aki megteheti tegye, azt az időt a gyerekkel töltheti, mindenki jobban jár. Én főzni nem voltam hajlandó, azt az időt nem vettem el a gyerekemtől. Megpróbaltam, de sírt, nekem annyit nem ért, inkább rendeltem.
Aki ilyet elítél, az csak irigységből teszi, mert ő nem teheti meg.
Mindenki a pénztárcájához mérten rendezze az életét.
Ha valaki dadát szeretne bölcsi helyett, vagy 300ezer forintos babakocsit örökölt helyett, vagy magánkórházban szülni állami helyett, vagy magánovit állami helyett stb. az egyedül rátartozik.
Mik ezek az ostoba itélkezős kerdések??
Semmi közöm hozzá! Mindenki a saját penztárcajában kutakodjon!
Eleve nem értettem sosem, hogy miért divat olyan kérdést kiirni, hogy "eliteled-e" ezt vagy azt? Miért kéne? Mi vagyok én, bíróság?
Mi közöm hozzá, hogy más hogy szervezi az életet?
Nekem mondjuk munka mellett sokkal inkább kéne ilyen segítség, gyed alatt tök jól elboldogultam ezekkel, de simán elhiszem, hogy másnak meg az a nehezebb időszak és akkor (is) jól jön a segítség.
Nem ítélem el, de nem is értem, miért kell egy otthon lévő anyukának segítség a takarításhoz.
Nekünk 110 nm-es házunk van, én takarítom, a veteményest és kertet is csinálom, meg a vállalkozásunkba is bedolgozok. Mármint gyerek mellett.
És ezt nem azért írom, hogy hűdef*sza vagyok, csak megokolásképp, miért nem értem, mire kell egy átlag anyukának segítség a takarításhoz, ha otthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!