Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elítéled, ha egy gyesen/gyeden...

Elítéled, ha egy gyesen/gyeden lévő anyukának fizetett segítsége (pl takarítónő) van?

Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 15:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
92 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy. Nekem is van, bár csak havi egyszer jön 2 takarítónő nagytakarításra. Van egy 9 éves és egy 10 hónapos gyerekem és mellé egy 240 nm-es házunk. Ha anyagilag nem okoz gondot, nem is értem miért kellene elítélni ezért bárkit?
2021. júl. 2. 15:39
 2/22 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem, aki megteheti tegye, azt az időt a gyerekkel töltheti, mindenki jobban jár. Én főzni nem voltam hajlandó, azt az időt nem vettem el a gyerekemtől. Megpróbaltam, de sírt, nekem annyit nem ért, inkább rendeltem.

Aki ilyet elítél, az csak irigységből teszi, mert ő nem teheti meg.

2021. júl. 2. 15:43
 3/22 anonim ***** válasza:
93%

Mindenki a pénztárcájához mérten rendezze az életét.

Ha valaki dadát szeretne bölcsi helyett, vagy 300ezer forintos babakocsit örökölt helyett, vagy magánkórházban szülni állami helyett, vagy magánovit állami helyett stb. az egyedül rátartozik.

2021. júl. 2. 15:48
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit sem érdekel, nem is értem mi közöm van ahhoz más hogy takarít.
2021. júl. 2. 15:57
 5/22 anonim ***** válasza:
98%
Én jártam házakhoz és jól teszi akinek van, nem a gyerekeitől megy el az idő a szarságra.
2021. júl. 2. 16:07
 6/22 flora08 ***** válasza:
92%
Egyáltalán nem ítélem el. A kolléganőm is jár egy helyre rendszeresen (két dolgozó szülő, hatalmas ház, három gyerek, kutya, macskák.) Őt tök jól megfizetik, a családnak meg van rá keret; mindenki jól jár. Azt viszont igen, elítélem, amikor valaki megtehetné (!) anyagilag, hogy segítséget kérjen a házimunkában (ház körüli feladatokban), de nem teszi, hanem szándékosan mártírkodik, hogy milyen fáradt, meg semmire sincs ideje. Attól falnak megyek.
2021. júl. 2. 16:11
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Mik ezek az ostoba itélkezős kerdések??

Semmi közöm hozzá! Mindenki a saját penztárcajában kutakodjon!

2021. júl. 2. 16:24
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem értettem sosem, hogy miért divat olyan kérdést kiirni, hogy "eliteled-e" ezt vagy azt? Miért kéne? Mi vagyok én, bíróság?

Mi közöm hozzá, hogy más hogy szervezi az életet?

Nekem mondjuk munka mellett sokkal inkább kéne ilyen segítség, gyed alatt tök jól elboldogultam ezekkel, de simán elhiszem, hogy másnak meg az a nehezebb időszak és akkor (is) jól jön a segítség.

2021. júl. 2. 16:42
 9/22 anonim ***** válasza:
20%

Nem ítélem el, de nem is értem, miért kell egy otthon lévő anyukának segítség a takarításhoz.

Nekünk 110 nm-es házunk van, én takarítom, a veteményest és kertet is csinálom, meg a vállalkozásunkba is bedolgozok. Mármint gyerek mellett.

És ezt nem azért írom, hogy hűdef*sza vagyok, csak megokolásképp, miért nem értem, mire kell egy átlag anyukának segítség a takarításhoz, ha otthon van.

2021. júl. 2. 17:20
 10/22 anonim ***** válasza:
92%
#10 nem mindenki akar non-stop dolgozni, sokan szeretnek elugrani egy fagyira, játszótérre, apával megnézni egy filmet stb. És nem havonta egyszer, hanem rendszeresen. Mindenki meg tudna mindent csinálni, de nem mindenkinek a munka a prioritás.
2021. júl. 2. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!