Ti megszólnátok egy anyukát, ha kiderülne hogy takarítónő jár hozzájuk? Hogyan tudnám elérni, hogy ez ne legyen vitaforrás a klubban?
Van egy kis baba-mama "klubbom". Semmi extra, heti 2x összeülünk, beszélgetünk, ha van olyan téma én körüljárom, néha hívok szakértőt.
Úgy 1 hónapja valahogy téma lett, hogy az egyik anyukához takarítónő jár. Azóta észrevettem, hogy kiközösítik a többiek. Már olyat is mondtak nekem, hogy nincs köztünk a helye. Én nem értem őket. Kedves, átlagos anyuka, ugyanolyan gondokkal-örömökkel mint mi. Főleg 2 anyuka van, aki szítja a tüzet.
Hogyan tudnám ezt megoldani?
Lehet, hogy erőszakos vagyok, de én otthagynám a klubbot. Nem bírom az ilyen savanyú, megkeseredett embereket, akiknek fáj, ha másnak jól megy.
Inkább barátkoznék a kedves, átlagos anyukával, mint a kiközösítős 11 éves módjára viselkedőkkel. Sőt, a 10 éves lányom különbbül viselkedik.
Mivel én szerveztem, nem hagynám ott :-)
Jó lenne úgy megoldani, hogy senkinek ne legyen rossz szájíze. Sokat akarok? :-)
Megkernem azt a ket anyukat, hogy ne jojjon tobbet, ha nem tud normalisan viselkedni.
Most tok oszinten, ha megengedhetne, ki az aki ne akarna egy bejaronot? En pl szivesen vasalok, de minden mast jo lenne masra hagyni. Mennyivel jobb lenne addig a gyerkoccel tolteni azt az idot
Én beszélnék ezzel a 2 anyukával, hogy ha nem bírnak magukkal, akkor nem kell a csoportba járni.
Én nem szólnám meg akihez takarítónő jár.
Őszintén? Kicsit irigylem is. Tök jó lenne néha egy takarítónő meg egy szakács, néha egy dadus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!