Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én 30 vagyok, barátom 32...

Én 30 vagyok, barátom 32 éves. 3,5 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején gyorsan összeköltöztünk, a gyerekvállalás is szóba jött. Mindketten szerettük volna. Ahogy múlt az idő, jobban megismertük egymást. Aggájaim vannak?

Figyelt kérdés
Az a félelmem, hogy, ha gyermeket vállalunk, nem lesz valódi támaszom. Mivel azt veszem észre, hogy hiába talpraesett, de mégis gyámoltalanabb tőlem. Tapasztalatlanabb, gyakorlatiatlanabb, alkalmanként komolytalanul viselkedik, nem érdeklik a következmények. Nekem kell mindent a kezemben tartani, mindenre figyelni, mert ő nem gondolkodik következetesen és előrelátóan. Mindentől, ami új vagy gyors reakciót kíván bepánikol és kapkod. Nem érzem a kapcsolatunkat se sziklaszilárdnak, például erről sem lehet vele beszélni. Félek, hogyha gyermekünk születne magamra maradnék a gondokkal, hiába akarna segíteni. Engem is szeret, a babát is biztosan szeretné, jó apa lenne. De mégsem vagyok biztos a dologban. Hónapok óta ezen örlődöm. Van valakinek hasonló tapasztalata? Meg fog komolyodni idővel? Fel fog nőni a feladathoz?

2021. júl. 1. 14:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

Azok problémék amiken rágodsz azok nőknek fontosak és inkább nők intézik el mint mekkora ruha méret kell mekkora pelenka méret milyen márkájú stb ovis,iskolás dolgok ,szülöi értekezlet stb .

Amúgy amiért szereted azok is fontosak egy kapcsolatban,és gyerek mellet is .

Ha szereted párod tényleg akkor ne rágodj ilyen problémákon.

Ha nem szereted akkor keres másik tökéletesebb párt magadnak.

2021. júl. 2. 06:45
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Köze nincs a problémáknak a pelenkamérethez, 11-es, szó nem volt ilyenekről! Alapvető felelősségvállalásról van szó!
2021. júl. 2. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
Én is komolytalan voltam ennyi idősen 2 gyerek mellet is de attól még ha kellet akkor komoly voltam .
2021. júl. 2. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!