Van itt rajtam kívül olyan nő, aki nem szeretne gyermeket?
Én is sokáig így éreztem.. Illetve a barátnőm is.
Annyira imádtuk az életünket, a sok bulit, kalandot, meg hát sosem vetettük meg a pasizást....
Bekerültem egy olyan társaságba is ahol főleg már 35 feletti férfiak voltak mind szinglik, gyermektelenek. Egész nyáron együtt edzettünk, jártunk fesztiválokra stb
Gyönyörű évek voltak
Aztán naná jött a jelenlegi párom.... Akivel annyira összhangban vagyunk, hogy el sem tudnám képzelni az életem nélküle.
Nem terveztünk babát, legalábbis egyelőre nem, most mégis itt vagyok 8 hónapos terhesen 😅
Nem csinálnám vissza.
Most már nagyon várom, hogy megszülessen a kisfiam.
Pluszban a barátnőm is megismerkedett időközben a jelenlegi párjával és már ő is 2 hónapos terhes 😅 ő már 37 éves
Későn érők vagyunk az is lehet
De kitudja mit hoz az élet
Lehet idővel ez benned is változni fog
De az is lehet hogy nem
Nincs ezzel semmi baj
Senkinek nincs köze hozzá hogy akarsz élni
30 /N
Van a női részednek, lényednek egy olyan része, amit csak akkor élhetsz meg, akkor teljesedhet ki, ha anya leszel, de ezt nem azt jelenti, hogy ezt neked vállalnod, akarnod kell, ha nem érzed, akarod.
Tudom, hogy hülye hasonlat, de sok sportoló van körülöttem és nem értik, hogy én hogy tudok mozgás nélkül élni, hisz a legjobb dolog az életben, nem tudom miből maradok ki stb, na de én akkor sem szeretek mozogni, utálom csinálni és az egész világ tök távol áll tőlem. Egyszerűen nem vagyunk egyformák és nem fogok magamra eroltetni semmit mások kedvéért, én ezt szoktam mondani.
Egyébként nagyon fiatal vagy mégy, akár 5 gyereket is szülhetsz még, nem kell rohanni. Ha meg később sem gondolod meg magd3, akkor az is csak rád tartozik.
(1. voltam)
Én most várom az elsőt,és szeretnék is majd még,de szerintem te igazi nő vagygyerek nélkül is, és bár biztosan jó anyja lennél ha mégis vállalnál, de engedd meg magadnak hogy ne vállalj, ha nem is akarsz. Inkább a gyermektelenséget bánd meg, mint egy gyereket.
Azt meg el nem tudom képzelni, miért lenne igazságtalan ez azokkal szemben, akik szeretnék a gyereket,de nem lehet. Ez nevetséges felvetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!