Van itt rajtam kívül olyan nő, aki nem szeretne gyermeket?
Hamarosan töltöm a 29-et. Határozottan megértek mindenkit aki szeretne és mindenkit aki nem. Én jelenleg pont azon a ponton állok, hogy 3 hónapja letettem a fogamzásgátlót, ha összejön nagyszerű, ha nem úgyis jó. Teljesen normális teljes életünk van nélküle is, igaziból nem hiányzik belőle kimondottan a gyerek, de úgy vagyunk vele, hogy ha akar jöjjön, jó élete lesz nálunk minden téren.
Annyira viszont nem vagyok belebolondulva a témába, hogy ha nem jön össze akkor elmenjek orvoshoz vagy ilyesmi, nem számolgatom a termékeny napokat stb, el tudom magam foglalni életem végéig gyerek nélkül is.
A támadásokra egy saját élethelyzetből idézett, más jellegű témával de határozottan passzoló szituáció lehet egy megoldás:
Engem apukám sokáig csesztetett az egyetem témával.
Mondtam neki, hogy államilag támogatottra nem vesznek fel, kívánja e fizetni a költségtérítésest?
Azóta nem jött szóba.
Ez a gyereknél is beválhat, hiszen iszonyú sokba kerül. Kérdezd meg nyugodtan aput, anyut meg mindenkit aki ezzel piszkál, hogy rendben, de akkor hazaköltöznél mert az olcsóbb, és még kérnél mellé havi X támogatást és ez alatt nem havi két pepcos body-t meg egy csomag pelust értesz. Nyugi, fizetni senki nem akar.
Nincs gyerekem, mert nem akartam. Soha nem bántam meg.
74N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!