Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt rajtam kívül olyan...

Van itt rajtam kívül olyan nő, aki nem szeretne gyermeket?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, és úgy érzem, teljes az életem gyermek nélkül is! De ezt a környezetem nem látja helyesnek. Mindenkitől azt kapom, hogy akkor válok igazán nővé ha lesz gyerekem, és hogy egyet legalább "muszáj" szülnöm, és hogy majd megbánom.. A legdurvább mikor azt mondják, hogy másnak meg nem lehet, és nem igazságos velük szembe ha nem vállalok. Van más ebben a cipőben? Hogyan lehet ezekre a támadásokra megfelelően reagálni?

#támadás #gyerekvállalás #Gyermeknélkülazélet
2021. jún. 29. 15:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nincs közük hozzá csak sajnos még mindig kényszeresen turkálnak családtagok de random emberek is a nők méhében.
2021. jún. 29. 16:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hamarosan töltöm a 29-et. Határozottan megértek mindenkit aki szeretne és mindenkit aki nem. Én jelenleg pont azon a ponton állok, hogy 3 hónapja letettem a fogamzásgátlót, ha összejön nagyszerű, ha nem úgyis jó. Teljesen normális teljes életünk van nélküle is, igaziból nem hiányzik belőle kimondottan a gyerek, de úgy vagyunk vele, hogy ha akar jöjjön, jó élete lesz nálunk minden téren.

Annyira viszont nem vagyok belebolondulva a témába, hogy ha nem jön össze akkor elmenjek orvoshoz vagy ilyesmi, nem számolgatom a termékeny napokat stb, el tudom magam foglalni életem végéig gyerek nélkül is.

2021. jún. 29. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A támadásokra egy saját élethelyzetből idézett, más jellegű témával de határozottan passzoló szituáció lehet egy megoldás:

Engem apukám sokáig csesztetett az egyetem témával.

Mondtam neki, hogy államilag támogatottra nem vesznek fel, kívánja e fizetni a költségtérítésest?

Azóta nem jött szóba.

Ez a gyereknél is beválhat, hiszen iszonyú sokba kerül. Kérdezd meg nyugodtan aput, anyut meg mindenkit aki ezzel piszkál, hogy rendben, de akkor hazaköltöznél mert az olcsóbb, és még kérnél mellé havi X támogatást és ez alatt nem havi két pepcos body-t meg egy csomag pelust értesz. Nyugi, fizetni senki nem akar.

2021. jún. 29. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:
18%
Ez a kérdés a családi kapcsolatokban való .
2021. jún. 30. 06:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs gyerekem, mert nem akartam. Soha nem bántam meg.

74N

2021. júl. 1. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!