Hozzátok is bejön wcre a gyerek?
34, vegyél már vissza. Senki nem szólt hozzád egy rohadt szót sem te mentél itt mindenkinek hogy pukkadjanak meg, meg társai. Az utóbbi kommentedet meg nem is minősítem a tenyeresralpassal meg egyebekkel amiket ideokádtál.
Igazából mindenki szépen leírta amit akart, amíg te meg nem jelentél.
Ne menjünk már bele abba ki vagdalkózik, meg ki a tenyerestalpas.
Te az a tipikus mindenki hülye csak én csinálom jól mammer vagy, aki instant agyfszt kap ha más vélemény is van mint a tiéd. És ne kezd újra, hogy téged nem érdekel. Dehogynem érdekel, nem véletlenül kezdtél itt szitkozódni ebben a proli stílusban.
Vegyél be nyugtatót.
"Nem mondtam, hogy lelkisérült lesz. Azt kérdeztem, hogy akkor sem mehet-e be, ha ordít, stb."
"Engem nem érdekel, hogy nem engeditek be, az sem, hogy miért."
- Picikét ellentmondásos vagy, kaksi-maksi!
"És ebből a gyerekemet minősítő stílusból meg igenis csak arra tudtam következtetni, hogy az ilyen mackónadrágos, tenyerestalpas, óbégató asszonyok pattognak itt, akiknek ugyanolyan szr hallgatni, ha az ajtó előtt üvölt a kölyök, de hát ez van."
- Kepzeld, ha üvölt a gyerek, akkor se engedem be. Na ehhez mit szólsz? Azt az 5 percet kibírja.
"És igen, lekölyköztem őket, szörnyű. Még mindig jobb, mint azok a jelzők, amit az enyém kapott."
- Senki nem írta, hogy a gyereked életképtelen, tanuld meg értelmezni a szöveget. Azt írtam, hogy én nem nevelem életképtelennek. Olvasd vissza!
"Abszolút nem vagyok irigy arra, hogy egyedül ültök a wc-n 5 percet, nektek ennyi az énidő, vagy nem tudom."
- Tudod mi van akkor, amikor valaki kifogy az érvekből? Elkezd személyeskedni. És te most ezzel a mondatoddal pont azt teszed.
"Sosem mondtam, hogy jobb vagyok nálatok, de hogy ti csapatban támadtok neki az embernek, csak azt mutatja, hogy ti mennyivel lejjebb vagytok, mint az, amit gondoltok, hogy én hol vagyok."
- Éhes disznó makkal álmodik. Nem támadunk csapatba, azt a hozzád hasonló anyam0csk0k szokták, csupán most zavar téged, hogy egyedül maradtál, mindenki lepontoz.
"Nekem nincsenek belső bizonytalanságaim a dologgal kaocsolatban, de nektek láthatóan igen."
- Tényleg? Csak akkor nem tudom, hogy ki kezdett itt el nagyképűsködni, hogy ő mennyivel jobb, hogy a sz4rt szagoltatja a gyerekével, és milyen rossz az, aki nem szagoltatja a cifra f0sást a gyerekével.
"A ti kis belső nyomorotok. Na, attól aztán nem lesz egy nyomi a kölyök, mi? Észre se vennétek..."
- Mondja az, aki a gyerekével sz4rik, f0sik, tampont cserél a jobb lelki világ és anya-gyermek szimbózis érdekében.
Csak nem szorulásod van és azért vagy ilyen kis mufurc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!