Hozzátok is bejön wcre a gyerek?
Hát nálunk sűrün van velem. De nagyobb fürdő, addig tesz-vesz pakolászik, de látom. Sokat vagyunk kettesben. Vagy nyitva hagyom az ajtót es akkor belátok a szobába. Nem nagyon merem egyedül hagyni, kicsit nagyon huncut. Ha itthon van a ferjem, vagy ha idősebb lesz nincs, nem lesz ez.
1 éves
Bejön. Ès mit mondok neki? Azt, hogy amit ő a pelenkàjàba csinàl azt mi màr a wc-be.
Ennyi. Nem kell tùlbonyolìtani.
A gyerekem 5 percet nincs el egyedül, főleg, ha màsik szobàban vagyok. Mindent el lehet neko magyaràzni a korànak megfelelően.
Nem, mivel nem vagyok a p1cs4jába állandóan. Ha sírna is, akkor se jőhetne be.
És nem kell elhinned. Azért mert te nyomit nevelsz a gyerekedből, aki f1ngani se képes nélküled és inkább megfullad a sírástól, mint hogy levegőt kell vennie anélkül, hogy ne veled szagolná a büdös sz4rszagot és ne nézhetné veled együtt, hogy húzod ki magadból a tampont, az a te hibád.
18as én nem tettem a "kölyködre" megjegyzést.
Szerintem akarmennyire szeretnéd belénk beszélni, hogy akkor, ha valaki egymaga hagyja a gyereket (amíg szærik, azaz) kb. 5 percig, és a gyerek ezidő alatt netán sírva fakad akkor már attól tuti lelkileg sérült lesz és mi tuti tekintélyelvű nevelést alkalmazunk ORDITVA. Nem írod le, de azt gondolod, hogy te és a te általad menedzselt anya-gyermek kapcsolat a legeslegjobb (számotokra nyilván az is) és az egyetlen "helyes" és mindenki számára elfogadható forma. Megsugom: nem. Sőt gyereke válogatja. Az elsőszülöttem egy kis csüngő maki. A második pedig egyáltalán nem. Az elsőt én is a valagamban neveltem fel. ;) Persze nekem ő így tökéletes de ettől még sokkal kevésbé önálló, mint a másodszülöttem. Nála már tudtam, hogy nem lesz semmi baja ha nem kézenfogva kulázunk és bármennyire is hihetetlen, (és újra felhívnám a figyelmet.. nem minden gyerek egyforma) az én gyerekem már simán másfél évesen is megértette, hogy ha én a wcre megyek akkor ő kinn vár. (Amúgy látom a babakameran, szóval még csak én sem kell hogy rettegve szærjak.. mert látom amit csinál közben és ha kell pattanok)
Lepjel ki a saját kis vilagodbol és lásd be, hogy attól nem lesz senki ordito / bántalmazó /szær akármilyen szülő azért mert nem úgy csinálja mint te. Nyilván van egy gyereked és te vagy az igazi mestere az anyasagnak.. tudjuk tudjuk.
Aki le "kölykezi" más gyerekét az ne adjon már illemórákat. Attól hogy más nem wc zik a gyerekkel még nem kölyke van. Mellesleg hányinger a gyerekre cifra megjegyzést tenni csak mert a szülő olyan választ adott ami neked nem ízlik. Bár sokat elárul rólad, hogy te egy ilyen dolgon így ki tudsz akadni, meg paffogsz.
Gondolom a gyerekeiddel sem bánsz szebben akkor is ha te olyan menő vagy hogy előttük szarsz.
Szerintem meg inkább te vagy irigy azokra, akiknek van napi 10 percük a "kölykük" nélkül, még ha az csak egy sz.rás is. Máskülönben képes lennél felfogni, hogy a gyerekünk NEM ordít amíg mi wc-n vagyunk, de nem tudod, újra meg újra ezzel jössz. Gondolom ez az egy kapaszkodód van ebben a vitában, hogy ha már mások eljutnak egyedül wc-re, akkor azzal jössz, hogy jóóó, de bezzeg a te gyereked nem sír, amíg végzed a dolgod, az övék meg biztos üvölt, tehát te csakazértis jobban csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!