Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Történt olyan, hogy a közeledb...

Történt olyan, hogy a közeledben szólított meg egy gyermeket a szülő és meghökkentél a neve hallatán?

Figyelt kérdés

Hétvégén az állatkerten:

"Ipoly, gyere veszünk fagyit!"

"Dzsásztin (Justin?), itt vannak a jegesmedvék!"

Vagy ezek a nevek csak felénk nagyon-nagyon ritkák? (Olyannyira, hogy soha nem is hallottam.)

2010. aug. 26. 13:55
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Dilen, Zsáklin, Bars, Ders (az utóbbi kettő magyar név).
2010. aug. 26. 19:07
 52/56 anonim ***** válasza:
A szomszéd kislánynak is görög neve van, Nerellának hívják, de szerintem nagyon szép név.
2010. aug. 26. 19:51
 53/56 anonim ***** válasza:
Csillag Vivien kishúga, Csillag Virág:)
2010. aug. 27. 09:36
 54/56 anonim ***** válasza:
Prudence (Prudensz), Hanga...bár utóbbi egyre gyakoribb, de nekem mindig a hangya jut eszembe...Menta, Zsálya, Artúr, Gusztáv, Alfréd. Ők öten testvérek.
2010. aug. 27. 10:40
 55/56 anonim ***** válasza:

Egyik rokonom lánya Szamanta,már 20év körüli lány (és nem roma). Munkatársam lánya Polett,beceneve Polli. Soha nem hallottam még ezt a nevet,de nagyon megtetszett.

A fiam Alexander(simán Alexből már sok van). Ha lány lett volna Elizabet. Tetszenek a régi magyar nevek,de a vezetéknevünk ritka és nem magyaros nem illene hozzá.

2010. aug. 27. 15:22
 56/56 anonim ***** válasza:

Kisfiam osztálytársa (fiú): Larion Ariel, tesója (szintén fiú) Noé Mekiton. Nehéz volt megszokni.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2010-08-26 14:04

Privát e-mail a válasz írójának

én ilyet testvérpárt ismerek. egyik Ariel, öccse Larion.

2011. ápr. 15. 23:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!