Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Történt olyan, hogy a közeledb...

Történt olyan, hogy a közeledben szólított meg egy gyermeket a szülő és meghökkentél a neve hallatán?

Figyelt kérdés

Hétvégén az állatkerten:

"Ipoly, gyere veszünk fagyit!"

"Dzsásztin (Justin?), itt vannak a jegesmedvék!"

Vagy ezek a nevek csak felénk nagyon-nagyon ritkák? (Olyannyira, hogy soha nem is hallottam.)

2010. aug. 26. 13:55
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
27%
nézd, ha neked az a legnagyobb szórakozásod, hogy ezért röhögsz másokon, én az eszedhez értem. mindenki megleli valamiben a boldogságát, ha te ebben, hát hajrá. csak sajnálni tudlak
2010. aug. 26. 14:34
 32/56 anonim ***** válasza:
60%
ááá,nem,csak nem egy gyereket ismertem,aki sírva jött ki a suliból,mert állandóan szekálták a gázos neve miatt,volt akit orvosnak is kellett kezelni emiatt......szomorú.......
2010. aug. 26. 14:40
 33/56 anonim ***** válasza:
30%

1.mindenkit csúfolnak, mert minden nevet lehet

2. mert az ilyenek, mint te, arra uszítják a gyerekeiket vagy a társaikat, hogy direkt azt pécézze ki magának, akinek különlegesebb a neve

2010. aug. 26. 14:41
 34/56 anonim ***** válasza:
43%

szállj már le rólam,te nagyon h*********

nem uszítgatok senkit,nincs is kit,magamban meg azon röhögök,amin akarok......

2010. aug. 26. 14:43
 35/56 anonim ***** válasza:
33%
te kezdtél el olyat írni a kérdésre, amire senki sem volt kíváncsi, akkor ne csodálkozz. mellesleg a h*lyézéssel magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. de rendben, békén hagylak, a mondás is tartja, hogy legyőzöl a rutinoddal.
2010. aug. 26. 14:47
 36/56 A kérdező kommentje:

Már bocsánat! Ennek itt nincs helye!

A kérdésem nem erről a vitáról szól...

2010. aug. 26. 14:47
 37/56 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell foglalkozni vele vagy reagálni rá,minden nevekkel kapcsolatos kérdéshez feltárja a sekélyes lelkét,hadd röhögjön magában,kit zavar.Szerencsére az emberek nagy többsége nem ilyen gyökér.

Ez az a fajta,aki még azon is röhög,h "Pifta ifol muftot",mert jaj de vicces ha valaki István.

2010. aug. 26. 14:48
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is Ármin, szerintem nem gáz....na de ízlések és pofonok, lehet, hogy engem a Te gyereked nevétől rázna a hideg! :)
 39/56 anonim ***** válasza:
nagyon boldoggá teszel ezzel,hálás vagyok neked emiatt,a kérdésre válaszoltam egyébként,olyat,ami odaillő
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

apuka hívja a lányát: Sánel (Chanel), itt a fagyid (közben a fagyi csomagolását az apuka eldobja)

leesett az állam a döbbenettől

2010. aug. 26. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!