nézd, ha neked az a legnagyobb szórakozásod, hogy ezért röhögsz másokon, én az eszedhez értem. mindenki megleli valamiben a boldogságát, ha te ebben, hát hajrá. csak sajnálni tudlak
2010. aug. 26. 14:34
32/56 anonim válasza:
ááá,nem,csak nem egy gyereket ismertem,aki sírva jött ki a suliból,mert állandóan szekálták a gázos neve miatt,volt akit orvosnak is kellett kezelni emiatt......szomorú.......
2010. aug. 26. 14:40
33/56 anonim válasza:
1.mindenkit csúfolnak, mert minden nevet lehet
2. mert az ilyenek, mint te, arra uszítják a gyerekeiket vagy a társaikat, hogy direkt azt pécézze ki magának, akinek különlegesebb a neve
2010. aug. 26. 14:41
34/56 anonim válasza:
szállj már le rólam,te nagyon h*********
nem uszítgatok senkit,nincs is kit,magamban meg azon röhögök,amin akarok......
2010. aug. 26. 14:43
35/56 anonim válasza:
te kezdtél el olyat írni a kérdésre, amire senki sem volt kíváncsi, akkor ne csodálkozz. mellesleg a h*lyézéssel magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. de rendben, békén hagylak, a mondás is tartja, hogy legyőzöl a rutinoddal.
2010. aug. 26. 14:47
36/56 A kérdező kommentje:
Már bocsánat! Ennek itt nincs helye!
A kérdésem nem erről a vitáról szól...
2010. aug. 26. 14:47
37/56 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni vele vagy reagálni rá,minden nevekkel kapcsolatos kérdéshez feltárja a sekélyes lelkét,hadd röhögjön magában,kit zavar.Szerencsére az emberek nagy többsége nem ilyen gyökér.
Ez az a fajta,aki még azon is röhög,h "Pifta ifol muftot",mert jaj de vicces ha valaki István.
2010. aug. 26. 14:48
38/56 anonim válasza:
Az én fiam is Ármin, szerintem nem gáz....na de ízlések és pofonok, lehet, hogy engem a Te gyereked nevétől rázna a hideg! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!