Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Történt olyan, hogy a közeledb...

Történt olyan, hogy a közeledben szólított meg egy gyermeket a szülő és meghökkentél a neve hallatán?

Figyelt kérdés

Hétvégén az állatkerten:

"Ipoly, gyere veszünk fagyit!"

"Dzsásztin (Justin?), itt vannak a jegesmedvék!"

Vagy ezek a nevek csak felénk nagyon-nagyon ritkák? (Olyannyira, hogy soha nem is hallottam.)

2010. aug. 26. 13:55
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom Molli. Nem Mollinak becézett Imola! Sosem hallottam, hogy "élő embert" így hívnak, csak filmben és könyvben. Mindenkinek tetszik, bár a családban volt, aki szerint régi szép magyar nevet kellett volna keresni. Én meg azt mondtam, mi gyerekünk, mi döntjük el.
2010. aug. 26. 14:09
 12/56 A kérdező kommentje:
Gyakorlaton voltam egy általános iskolában. Az egyik kis alsós lányka neve Ajna volt.
2010. aug. 26. 14:10
 13/56 anonim ***** válasza:
100%
én is gyakorlaton hallottam egyszer az egyik osztályban: Argentina
2010. aug. 26. 14:12
 14/56 anonim ***** válasza:
100%
Vendégségben voltunk, apuka kiabál a kislányának: Ajándék, Ajándék! A férjemmel azt hittük azért kiabálja ezt,hogy hozza már végre a kislány az ajándékot a házigazdának, hát nem, a kislányt hívták Ajándéknak. Ráadásul a vezetékneve Nagy.:-) A húga meg Kincső. Nagy Kincső.:-)
2010. aug. 26. 14:13
 15/56 anonim ***** válasza:
83%
2. vagyok.A fiúk Cseke és Csoma,az ikerlányaim Rege és Édua.(Az ő nevük annyira nem ritka.)Lehet,h már olvastad,szoktam itt hivatkozni rájuk.:)
2010. aug. 26. 14:14
 16/56 anonim ***** válasza:
48%
az Ajna magyar név. az én lányom pl Szaffi, most várom a második lánykám, ő Szira lesz és mindenképpen akarok harmadik babát, ha fiú, akkor Kadosa, ha lány akkor Áfra. de lehet, hogy a lányom 2 nevet kap, Szira Áfra, ezt még nem tudom.
2010. aug. 26. 14:15
 17/56 anonim ***** válasza:
100%

Hajmeresztő számomra a Szájmon volt.

Volt gimiben egy Tivadar nevű szerelmem, aztán egy Ernő. Ezeket is meg kellett szokni.

2010. aug. 26. 14:18
 18/56 anonim ***** válasza:
43%
jééééézusom,szegény gyerekeitek............
2010. aug. 26. 14:19
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a táncsuliban van Csinszka, Édua, Fédra, de ismerek Kovács Szávitrit is...az osztályomban volt Budai Mária Terézia...most ennyi jut eszembe, de egyes szülők meg tudják találni a legfurcsább neveket.
2010. aug. 26. 14:21
 20/56 anonim ***** válasza:
100%

Különleges nevek amiket mostanában adtak babáiknak az ismerőseim: Petrik,Zselyke,Nolen

Sok név csak elsőre fura,aztán megszokja az ember.

2010. aug. 26. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!