Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem elérhető az apuka?

Nem elérhető az apuka?

Figyelt kérdés

Enyém a kizárólagos szülői felügyeleti jog apuka régi alkoholizmusa miatt. Elvitte a gyerekeket és direkt kikapcsolta a telefont, hogy ne tudjam elérni őket. Mit tehetek ebben az esetben szerintetek?

Köszi a válaszokat!

2021. jún. 26. 14:29
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Most bekapcsolta, kicseng és nem veszi fel!!! Direkt idegesíteni akar, mert már sms-t is írtam, hogy tudni akarom, mi van a gyerekekkel.
2021. jún. 26. 16:09
 22/38 anonim ***** válasza:
86%

Nyugalom kérdező. A párod már elindult.

Majd írd meg mi lett a vége.

2021. jún. 26. 16:27
 23/38 anonim ***** válasza:
46%

Alapvetően szerintem nem kötelezhető valaki arra, hogy bármikor elérhető legyen, hiszen egy telefon lemerulhet, el romolhat, elveszehet, el is lophatják, sőt, bár ma már meglepő lehet, de nem kötelező, hogy mindenkinek legyen mobiltelefonja.

Más kérdés, hogy az apa valószínűleg direkt szemetkedik, de amíg az ő ideje tart, nem kötelező neki anyuka minden hivasara reagálni.

2021. jún. 26. 17:51
 24/38 A kérdező kommentje:

Hálistennek semmi baj nincs a gyerekekkel! Azt próbálta bemagyarázni az exem, hogy térerő probléma volt (nem hiszünk neki).

Már fel tudott hívni, miután a párom eljött, a gyerekekkel is tudtam beszélni. Nem lett baj hálistennek, de igenis tudni akarok a gyerekeimről! Nem teheti ezt, hogy direkt letilt, hogy engem idegesítsen. Nagyon leszidtam, hogy ilyet nem tehet, el is sírtam magam a telefonban, kellemetlen volt.

Remélem ez volt az utolsó ilyen eset. Még mindig görcsben áll a gyomrom.

Mindenkinek köszönöm a választ és a segítséget!!!

2021. jún. 26. 17:57
 25/38 anonim ***** válasza:
25%

Nézd kérdező, kicsit- nem, nem kicsit, hanem nagyon- túlreagáltad. Gondolom te se értékelnéd, ha az apuka nonstop hívogatna, amikor nálad vannak a gyerekek? Mert ez pont ugyanaz. Ha a bíróság engedélyezte a láthatást és megcsak nem is felügyelt láthatás, akkor úgy látja, biztonságban vannak a gyerekek nála.

A párodat odaküldeni meg nagy baromság volt, apuka feljelenthet érte.

2021. jún. 26. 18:01
 26/38 A kérdező kommentje:

Ja azt hozzáteszem, hogy a páromtól tart, neki jópofizik, velem meg szemétkedik.

Mégegyszer köszönök mindent!

2021. jún. 26. 18:02
 27/38 A kérdező kommentje:

Szerintem az nem zaklatás, ha tudni akarom, hogy a gyerekeim egy hosszú busz/vonat út után odaértek-e épségben.

Az a röhej, hogy az apjuk is mindig elvárja, hogy szóljunk, hogy visszaérkeztek-e a gyerekek épségben tőle :D mert a párom hozza haza őket. Vagy én hívom, hogy megérkeztek a gyerekek, vagy ő hív, hogy ideértek-e. Tehát ő is elvárja, hogy tudjon róluk. Ha én se reagálnék, ő is tuti idegrohamot kapna.

Úgyhogy nem, nem jelenthet fel.

2021. jún. 26. 18:09
 28/38 anonim ***** válasza:
71%

Úristen! Egyes kommentelőkbe tényleg egy cseppnyi ész se szorult?

Gondolom ti egyszer se hívjátok fel a párotokat, amikor a gyerekkel elutatik néhány napra. Feltéve, hogyha van apja annak a gyereknek ténylegesen, és nemcsak jelképesen.

Amúgy meg ha felvette volna a telefont elsőre és nem játszadozik meg nem hazudozik a térerővel kapcsolatban, nyilvánvalóan nem hívogatta volna a kérdező sem a férjét.

2021. jún. 26. 18:12
 29/38 anonim ***** válasza:
13%
Tehát akkorák a gyerekek, hogy egyedül utaznak. Akkor miért nem veszel nekik egy nyavalyás mobilt és már meg is van oldva a probléma.mp
2021. jún. 26. 18:13
 30/38 A kérdező kommentje:
Dehogy egyedül utaznak, jézus :D az apjuk és a párom viszi-hozza őket, megbeszélés alapján
2021. jún. 26. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!