Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel fegyelmezed a gyereked?...

Mivel fegyelmezed a gyereked? Mi a leghatásososabb és mi volt a legdurvább, amivel fegyelmeznek kellett és miért?

Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mindnel mas

A fiamnal elwg h csunyan nezek ra el elmondom h hibazott

Onnantol kesz vege a vilagnak

A nagylanyomat eszervekkel logikaval. Bar 1x volt h felpofoztam idegessegemben mikor 3 orara eltunt 12 evesen. Annyit hivtam h lemerult a mobilja. Mar nem tudtam mit higgyek hol van annyira aggodtam.

A kicsivel szinten eleg leszidni es annyi neki

2021. jún. 22. 21:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy 13 éves lányom és egy 6 éves fiam van. A lány imád olvasni és rajzolni, szabadidejét nagyrészt ezzel tölti. Sok gondunk nincs vele. A fiú sokkal elevenebb, de általában elég rászolni. Egyszer hazafelé kitépte a kezét az enyémből és átszaladt egy autó előtt az úton. Mert valami miatt hisztizett és nem akart velem hazamenni. Na hát akkor a férjem alaposan kiporolta a fiacskája hátsóját. Nem vagyunk hajlandóak az olyan viselkedést tolerálni, ami az életét veszélyezteti. Azóta úgy jön az úton, mint a kisangyal.
2021. jún. 24. 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!