Szerintetek normális hogy némely szülők szájon puszilják a gyereküket?
Figyelt kérdés
Mindig elszoktam egy kicsit borzadni, amikor ilyet látok..
Lehet hogy egy kicsit én vagyok maradi, de szerintem a szájra puszi már inkább tartozik némileg a szexualitáshoz mintsem a gyerek felé kimutatott szeretethez..
Puszilja meg az arcát vagy a homlokát, de ne a száját bakker..
De ez csak az én egyéni véleményem! Más hogy vélekedik erről?
2021. jún. 19. 10:09
11/15 anonim válasza:
Nekem a kisebbikem magától adott így puszit, nem mi kezdtük a száját puszilgatni. Egyszerűen amivel adja a puszit, a másiknak is arra a testrészére akarta adni. Néha még most is így adja (5 éves). Semmi különöset nem látok ebben, és azt sem értem, miért maradiság ezt ellenkezni, amikor ez egy tobbszaz éves dolog, nem mostanában felkapott jelenség.
12/15 anonim válasza:
Elég sok több száz éves szokás van, ami ma már bizarr és senki sem csinálja.
Én ezzel nem érvelnék.
13/15 anonim válasza:
Nem, szerencsére erről sikerült a nagyszülőket leszoktatni, most azon vagyunk, hogy a közös kanállal évésről /közös pohárból ivásról leszoktassuk őket (jajj had kóstoljam meg mit eszel stb)
14/15 anonim válasza:
Én eddig csak cigóknál láttam ezt, elég ocsmány szokás, de ha náluk ez a norma, csinálják, nincs beleszólásom, meg közöm se hozzá.
A magánvélemènyem az, hogy nem normális dolog szájrapuszizni egy kisgyerekkel, én nem csinálnám és számomra látványnak is undorító.
15/15 anonim válasza:
Nem érvnek szántam, csak a kérdező megfogalmazásából nekem az jött le, hogy ezt valami új dolognak gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!