Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Juszuke,...

Mi a véleményetek a Juszuke, Makotó nevekről?

Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
*bocsi, nem Noha hanem Noa csak siettem az írással :)
2021. jún. 19. 00:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes olyan nevet választani ami itthon és ott is könnyen kiejtheto, illetve könnyen írható hiraganával.
2021. jún. 19. 07:12
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Ha neked japán a párod akkor miért itt szavaztatod meg-magyarokkal-, hogy mi a véleményünk ezekről a nevekről? Kb senki nem hallott még ezekről a nevekről? Milyen véleményünk lehet róla?
2021. jún. 19. 08:37
 14/15 anonim ***** válasza:
3%
Trollkodik a kerdezo fogadni mernek.
2021. jún. 19. 10:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szép nevek, ha apuka japán, akkor a japán vezetéknév mellett jobban fognak mutatni ezek a nevek, viszont szerintem vedd figyelembe, hogy hol fognak felnőni a gyerekek, ha itt, akkor érdemes nekik második névként magyar/európai eredetű nevet is adni, vagy ha anyuka a japán, akkor nem feltétlen szerencsés magyar vezetéknévhez japán keresztnevet adni.

Nekem vannak félig japán unokatesóim, akiknek az anyukájuk japán, de itt nevelkedtek ezért európai keresztnevük van elsődlegesen (Bertalanffy vezetéknévhez fura is lett volna japán keresztnév, pedig amúgy arcra mindketten full ázsiaiak, csak a hajuk világosabb és hullámos), de második névként mindkettejüknek van japán neve is, a japán nagyszülők azon is szólítják őket, nem a magyar nevükön.

2021. jún. 20. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!