Mi a véleményed ezekről a kislány nevekről? Mi jut eszedbe róla?
Először is, mindegyik normális, simán vállalható név, szóval nyugodtan adjátok, amelyik nektek a legjobban tetszik, nem kell majd szégyenkeznie a kislánynak egyik miatt sem. :)
Nekem személy szerint csak a Flóra tetszik ezek közül, az rajta is volt a listámon.
A többi nem az én ízlésvilágom, de mondom, ettől még normális nevek, szép hangzásúak.
Mindegyik vállalható név, sőt számomra még a szebbek közé is tartoznak. A Flóra és a Viola tetszik nagyon, a Violát adnám is, de szűk családban van ilyen nevű rokon így kiesik.
Az Emília nagyon felkapott lett, semmi bajom nincs vele, de nem adnám.
A Karolina Lina-ként tetszik, kedves lányokat ismerek ezzel a névvel.
Nem szeretem a beszélő neveket, így a Viola és a Flóra nálam kiesik.
Karolina és Emília szép nevek, kisgyerekként és felnőtt nőként is viselhetőek.
Nekem a Karolina tetszik legjobban, az Emília is tetszik, csak nehogy Lianak becézzék... Ezért pl nálunk kiesett.
A másik kettő olyan semmilyen nekem. A Viola inkább nem tetszik.
Nekem a Viola és a Flóra a kedvenceim, unokahúgomat hívják Flórának, tök jól illik rá, aranyos kiscsaj. A Viola meg olyan elegáns, nőies, és egyike azoknak a neveknek amiket ritkán adnak, de mégis klasszikus, szép, nem azért ritka mert valami mesterkélt furcsaság.
A Karolina, Emília nekem nem a kedvenceim személyesen, de teljesen korrekt nevek, egyikre sem mondanám hogy vállalhatatlan, csúnya vagy kicseszés a gyerekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!