Mi a véleményed az alábbi nevekről?
A Zita nekem túl kemény, durva név, de olvastam hogy sokaknak mégis tetszik.(meg a parazita jut róla eszembe)
A többi mind tetszik, de a sorrend a számomra legszebbtől: Gréta, Nóra, Emma.
Nekem az Emma, Zita és Gréta tetszik inkább, a Nóra annyira nem. Akkor már inkább Eleonóra.
Ha sorrendbe kellene tennem, így csinálnám: Emma, Gréta, Zita.
Nekem a Nóra és a Zita nagyon keménynek, és csak negatív ismerőseim voltak eddig, akiket így hívtak, mint arrogánsak és nehezen kezeletőek voltak, nekem nem tetszenek.
Az Emmáért sem vagyok oda, viszont a Gréta nagyon szép egy felnőtt nőnek is, a Gréti pedig egy kislánynak, és velük csak jó tapasztalataim voltak eddig.
Én is el fogok majd gondolkozni ezen a néven, hogyha kislányom lesz :)
Emma:tetszik nagyon
Zita: tetszik
Nóra:tetszik
Gréta: tetszik
A Zitát kizárnám én a saját életemben, mert nem nemzetközi név, nekünk meg az fontos volt.
Nekem az Emma és a Nóra név nagyon tetszik. Egyik rokonom kislánya Emma. A saját kislányomat én szivesen kereszteltem volna Nórának, de sajnos nem passzolt a férjem vezetéknevével.
A Zita és a Gréta nem tetszik. A Gréta azért, mert 2 mássalhangzóval kezdődik, és ettöl olyan férfias hangzású lesz számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!