Mi a véleményed az alábbi nevekről?
Mind dupla név, két nevet szeretnénk mindenképpen. Kérlek, ne azt írjátok, hogy melyiket választanátok, hanem hogy melyikről mi a véleményetek.
Emma Zóra
Emma Szófia
Léna Maja
Léna Szófia
Lea Maja
Lea Szófia
Dániel Balázs
Zénó Balázs
Áron Balázs
1. Emma elmegy,Zóra gagyi
2. Ez tetszik a legjobban,de a Szófia miatt
3. Tucat
4. Tucat
5. Tucat
6. Tucat
7-8-9. A Balázs név szintén tucat,meg nem is adnék ilyen nevet hogy Balázs,Bence,kicsit hülyén nézne ki,ha mondjuk bemutatkozna,hogy Dr. Kiss Balázs neurológus vagyok,biztos azt gondolnám,hogy anyádék adhattak volna valami férfiasabb,tiszteletteljesebb nevet,de egyébként a Dániel,Zénó,Áron tetszik.A Zénó mondjuk inkább olyan "oké,elmegy" kategória.
Nem azt mondom hogy legyen valami hiper szuper különleges soha nem hallott neve egy gyereknek,de hogy mindenkit Annának,Hannának,Lénának,Jázminnak,Balázsnak,Bencének meg Levikének hívnak,szerintem gáz.
Lánynevek közül én az Emma Szófiára mondom azt, hogy szép, különleges igy a kettő, az Emma név nagyon tetszik, a Zóra mögötte nem...A többi lánynév nekem olyan semmilyen, vagyis semleges.
Fiúnevek közül az összes tetszik, de a legszebb hangzása a Dániel Balázsnak van.
Ezek szerint még nem tudjátok, mi lesz a pici neme? Vagy netán ikrek leszenek?:)
1 baba, de nem tudjuk még a nemét. :)
Igazából az Emma az ami mindkettőnknek legjobban tetszik, ha a lányneveket nézzük, így valószínűleg az első név ez lesz, de kíváncsi vagyok mások véleményére, csak úgy. :)
Egyébként nekem még a Lea, ami nagyon tetszik, csak az Emma Lea nagyon nyelvtörős, nem jó.
A fiúnevekkel teljesen tanácstalanok vagyunk, nincs olyan "igazi".
Lány név párosításaidból nekem a Léna Szófia és a Lea Szófia illik csak össze, a többi, annak ellenére hogy szép nevek külön-külön, együtt nem szépen hangzik.
Fiúk közül a Zénó Balázs hangzik együtt a legszebben.
Az Emma Szófián kívül egyik sem tetszik, de ez nagyon jó így együtt.
A fiú nevek közül egyik sem tetszik.. Ami nekem a Balázzsal tetszik az a Vince, vagy a Kristóf, mindenképp komolyabb nevet adnék a Balázs mellé mert az elég "komolytalan" .
Emmát, Szófiát, Maját semmiféle párosításban nem adnék. Egyik párosítás sem tetszik. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy a többi felsorolt lánynév sem tetszik.
Dániel Balázs - nagyon hosszú, de szép nevek. Mindkét nevet adnám, de két külön gyereknek.
Zénó - nem is tudtam, hogy ilyen név létezik. Nem adnám, nem hangzik embernévnek.
Áron - egyszerűen nem szép szerintem
Emma Zóra: Nem tetszik nekem egyik sem, de így egybe jó!
Emma Szófia: A Szófia gyönyörű név, és nagyon szép így együtt!
Léna Maja: Nekem a Maja név nagyon nem tetszik, és ez a páros sem az igazi.
Léna Szófia: Nagyon szép így együtt!
Lea Szófia: Tökéletes, én ezt választanám! :)
Dániel Balázs: Nagyon jól hangzik együtt, szép név mindkettő!
Zénó Balázs: A Zénót nem tudom felnőttnek elképzelni, így nem adnám.
Áron Balázs: Nekem nem tetszik így együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!