Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Irigy az ismerősöm, vagy én...

Irigy az ismerősöm, vagy én érzem csak ugy?

Figyelt kérdés

Fiatal kezdö kismama vagyok.

Van egy szomszédom,20 évvel idösebb anyuka ,és mindig anàcsokat osztogat.

Sajnos nem tudom,hogy ezek a tnàcsok tényleg joindulatuak-e,vagy irigység.

Probàlom magam türtöztetni,e nem nagyon megy.

Szoval:

Kb. egy hete venni akartam müanyag lavort a szennyes ruhàknak.

Meglàttam az àràt,és inkàbb otthagytam,mire ö:

-veddd meg,legalàbb tudod egyben a babàt is majd abban fürdetni.(Nagyot néztem,szerintem ez utàlatos dolog....

Màsik alakalommal:

Mondom,nézek jövö héten egy pelenkàzot.Erre:

-Én az àgyon pelenkàztattam a gyereket,te miért nem tudod ugy?

Következö eset_

Mondom,màr nem nagyon megyek sehovà se sétàlni,mert fàradt vagyok(29 hetes).Mit csinàl erre:

Mondja hogy menjünk motorozni.

Mondom,nem megyek,mert a pàrom félt a motortol,meg azért csak 29 hetes vagyok,de ö mondja a magàét,hogy ö az utolso napokban is mindent ugyanugy csinàlt.

Aztàn volt olyan eset,hogy nagyon sokat hànytam,valoszinüleg a sok édességtöl,erre ö jön meglàtogatni,és hoz nekem 2 tàbla csokit,hogy attol majd jobban leszek.

Rengeteg ilyen dolga van,de ami rà tetözött,amikor tegnap kijelentette,hogy ö nem tud elképzelni engem anyaként.

Ez nagyon rosszul esett,valahogy ugy érzem lenézöen viselkedett velem.

Neki màr az sem tetszik,hogy én még mindig azon az elven élek,hogy a baba megszületése ellenére is a pàrommal fogok aludni(Ö külön van a férjétöl,külön szobàban)

Szerinte nem szabad a pàrommal együtt aludni,mert ki fog készülni az éjszakai baba siràstol...

Nem tudom,mire véljem.

Szerintetek irigy,(màr nagy gyerekei vannak,és sajnos nagyon trehànyak,meg tiszteletlenek,vagy tényleg én tulzok?Mit tegyek?

2008. dec. 8. 10:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom nem pontoztam le senkit!

Szoktam,de akkor ha én kördek,mindenkinek a zöldet nyomom.

Bizony vannak ezen az oldalon,akik pontozgatost jàtszanak.

Szerintem ne vedd figyelembe,hogy lepontoztak,a lényeg hogy a vàlaszod nekem hasznos volt!

2008. dec. 9. 18:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, ennek örülök.
2008. dec. 9. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!