Van aki oda adta önként az apának a gyereket?
Elég szar helyzetben vagyunk, és van 2 gyerek. Az apjukkal 2 éve külön vagyunk. Fizeti a gyt-t, viszont van, hogy késik.
Imádom a gyerekeimet, de kb a negyedét se tudom megadni nekik ami egy normális élethez kell. Munkát nem találok, pedig már rengeteg helyre beadtam a jelentkezésemet. Akárhányszor felhozom a témát a szüleim előtt, hogy oda adnám őket az apjuknak, hogy jobb életük legyen, elitelnek es kb lehordanak de segíteni nem nagyon segitenek.
Kb tehetetlenségembe gondolkozom ezen. De nagyon szeretem őket és kb a szívem tepnek ki, ha nem velem lennének, de kivgyok ettől a helyzettől. Ti mit tennétek a helyembe? Teljesen kivgyok....
Nem, ne add oda a gyerekeidet olyan embernek, aki direkt szivat.
Családsegítő központban, gyermekjóléti szolgálatnál mit mondanak? Munkaügyi központban nem ajánlanak semmi képzést?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!