Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki oda adta önként az...

Van aki oda adta önként az apának a gyereket?

Figyelt kérdés

Elég szar helyzetben vagyunk, és van 2 gyerek. Az apjukkal 2 éve külön vagyunk. Fizeti a gyt-t, viszont van, hogy késik.

Imádom a gyerekeimet, de kb a negyedét se tudom megadni nekik ami egy normális élethez kell. Munkát nem találok, pedig már rengeteg helyre beadtam a jelentkezésemet. Akárhányszor felhozom a témát a szüleim előtt, hogy oda adnám őket az apjuknak, hogy jobb életük legyen, elitelnek es kb lehordanak de segíteni nem nagyon segitenek.

Kb tehetetlenségembe gondolkozom ezen. De nagyon szeretem őket és kb a szívem tepnek ki, ha nem velem lennének, de kivgyok ettől a helyzettől. Ti mit tennétek a helyembe? Teljesen kivgyok....

2021. jún. 9. 16:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Apjuk mit szól hozzá?
2021. jún. 9. 16:23
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Hát ha késik a gyerektartással, akkor ha nem figyelmetlenségből történik, nála sem valószínű hogy jobb helyzetben lennének.

Amúgy a férjem és a volt felesége szétosztották a gyerekeket.Egyik ide, másik oda került.Vagyis a felesége költözéskor otthagyta a ,,nagyobbikat" a férjemnek és egy hónap után jelentkezett újra hogy amúgy mi újság a gyerekkel, rendben van e? Neki amúgy nem kell.

Én nem tudom elképzelni a helyzetet, hogy lemondjak a gyerekemről.Most már a covid végén járunk, ha már bölcsibe,oviba adhatók a gyerekeid akkor előbb utóbb melóhelyet is csak sikerül szerezned.A legírásod alapján nem hiszem, hogy attól neked könnyebb volna ha az apának odaadnád őket.

2021. jún. 9. 16:25
 3/13 A kérdező kommentje:

Az apjuk benne lenne, itt az a probléma, hogy nem tudom én bírnám e.

A nagyobbik már ovis, viszont a kicsit hiába szerettem volna bölcsibe adni, nincs hely. A magánba sem. Lett volna valaki aki vigyáz rá, de egyszerűen olyan munkát sem találok, ami jó lenne időben, mert mind 12 órás és ezt senki sem vállalja. Már teljesen ki vagyok .

2021. jún. 9. 16:28
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Most valószinű nem leszek népszerű DE(!) nem akkor jó anya valaki, ha mindenáron magánál tartja a gyereket, még az éhhalál szélén is (szélsőséges példa), hanem akkor mikor belátja, hogy iii basszus, valószinű (ezesetben) az apjuknál kicsit jobb életszinvonal várna rájuk, inkább átadom a nevelésüket. Ugyan úgy látod a gyerekeidet

Sőt akár megjátszhatjátok azt is (ha mind2 fél benne van) hogy 2 hét itt, 2 hét ott. Neked is könnyebb, de mégis teljes mértékben megosztoztok a nevelésen.

2021. jún. 9. 16:34
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

De ha az apuka tisztában van az anyagi helyzeteddel, akkor szándékosan nem utalja időben a pénzt, hogy ezzel is sarokba szorítson?

Nem kötekedésből,de hol élsz hogy csak 12 órás munkavégzésre van lehetőség és semmi olyan ami 8 órás?Az ország melyik felén? Felénk rengeteg 8 órás,6 órás is gyakran van hirdetve.

2021. jún. 9. 16:35
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
1 hét nála, 1 hét nálad nem opció? Gyerekek se viselnék jól ha kilépnél az életükből.
2021. jún. 9. 16:42
 7/13 A kérdező kommentje:

Na igen ez a másik gond ami miatt nem szeretném, hogy kb 250 km-re lennének tőlem akkor. Kb 3 órára. Ez rengeteg.

És ezért is akaszt ki a dolog mert valszeg jobb lenne nekik ott, de ne tudom hogy viselnek ok is, meg én is.

Van 6-8 órás munka, de akárhová adom be, nem vesznek fel, mert nincs adott képesítésem az ilye melokra. Jelentkeztem mar kb mindenhova pedig..

2021. jún. 9. 16:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Azért küldi később, mert velm van a baja..
2021. jún. 9. 16:46
 9/13 anonim ***** válasza:
98%

Biztos nagyon jó volna olyan apa mellett aki azért szivatja a gyerekeit, meg tartja vissza a pénzüket, mert veled van baja:D

Sok szépet tanulhatna tőle mindkettő gyerek.

2021. jún. 9. 16:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan mitől vagy ki? Attól hogy egyedül vagy a két gyerekkel és ez neked sok,teher, feszültség, túl nagy felelősség vagy önmagában az anyagiak miatt.Ha utóbbi akkor biztosan nem adnám oda a gyerekeket,ha az első verzió akkor meg igen,de ezt magadban kell letisztázni, felvállalni.Ha egy hónap múlva meg találsz állást el bírod viselni hogy a gyerekeid máshol vannak, pedig mondjuk már nálad is ideális a helyzet?

Beszéltél már a ferjeddel mint felnőtt a felnőttek, hogy Pisti a gyerekekkel szursz ki ha nem küldöd a pénzt,megmozgattal minden követ hogy sikerüljön megoldani a helyzetet?Elfogadtal akármilyen xar állást, hogy majd onnan kitorj? Nem.

2021. jún. 9. 17:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!