Miért olyan fontos mostanában egyeseknek, hogy minél előbb elhagyják a babakocsit?
Több kérdést is olvastam, ahol szinte verseny ment, hogy ki hagyta el előbb a babakocsit, illetve tanácsot kértek, hogyan lehetne elhagyni. Miért olyan lényeges az, hogy egy 1 éves gyerek már ne üljön babakocsiban? Vagy akár egy 2 éves?
Szinte már kinézik az embert, ha egy 1 évesnél nagyobb gyerek kocsiban ül.
Észreveszed magad a nagy érvelés közepette? Te sem csinálsz mást, mint leszólod azt, aki nem használ 3-4 évesen babakocsit, ergo te sem vagy jobb annál, mint aki téged kritizál.
El kell keserítselek: minden embernek van véleménye (Mindenről! Arról, hogy milyen ruha van a gyerekeden, arról, hogy milyen a frizurája, hogyan beszélsz vele, hogy játszik, stb) és mivel jelen esetben most te kérdezted, ezért bátorkodtunk leírni mi is a mi véleményünket. Nyugi, az utcán biztosan nem mennék oda,hogy "hú, basszus, ti még mindig babakocsiztok?"
Hol írtam olyat, hogy aki babakocsiban ül, az nem tud járni? Kérlek másold ki!
Ha meg gondjaid vannak otthon vagy az ismerőseiddel, akkor ne egy anonim oldalon vezesd le a frusztrációdat provokáló válaszokkal.
Nekem te tűnsz nagyon támadónak, mert valakinek nem az a véleménye, mint neked. Nem szóltam le senkit, csak kérdeztem, hogy miért van ez? És továbbra sem arról volt szó, akinek eleve sem marad meg benne a gyereke, mint ahogy azt már többször írtam.
Te írtad, hogy mindig eltolták a játszótérre, aztán csodák csodájára veletek el tudott menni gyalog is. Mintha ez eddig nem lett volna egyértelmű, hogy el tud menni. Valószínűleg a szülei sem azért tolják, mert úgy gondolták, hogy nem tud elmenni odáig.
Én erre a versenyeztetésre céloztam, hogy állandóan nyomulni kell, erőltetni dolgokat, hogy minél gyorsabban megtörténjenek. Épp a babakocsira kérdeztem rá, mert ilyen típusú kérdéssel találkoztam mostanában többször is. Nálunk már rég kinőtt a gyerek a babakocsis korból, úgyhogy hidd el, nem frusztrál egyik ismerősöm sem ezzel a kérdéssel. Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk, ha valami felmerül bennünk.
De tudod, akinek nem inge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!