Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért jó az, hogy a celeb...

Miért jó az, hogy a celeb anyukák állandóan mártírkodnak, hogy szülés óta nem ittak meleg kávét?

Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 08:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szülés óta minden reggel iszok meleg kávét. Persze csak egy gyerekem van, nem tudom milyen lenne, ha lennének itt tesók, de nekem fontos a reggeli kávézás, így adok neki néhány percet. A babám sem igényel folyton engem, mikor megébred, eljátszik vmennyit egyedül is, max egy szobában iszom meg vele.
2021. jún. 9. 10:43
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

De miért, 10-es, mi akadályoz benne, most komolyan? Mikor pici baba volt a fiam, felkeltem, rendbe tettem, megszoptattam és akkor kávéztam, mikor megnyugodott már. Lehet, hogy nem ébredést követő 15 percben, csak egy órával később, de akkor volt 5-10 percem meginni a friss kávét.

Aztán idővel meg lett neki tanítja, hogy mikor anya lefőzi a kávét, akkor 10 perc nyugi van, elfoglalja magát, ilyenkor nincs sírás meg nyűglődés, mert nem pattanok azonnal.

Te a gyereked rabszolgája vagy?

2021. jún. 9. 10:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem akarom én nézni, de insta állandóan feldobálj, hiába nem követem őket. Most pl Nyári Diát is.
2021. jún. 9. 10:59
 14/20 anonim ***** válasza:
31%

"és akkor kávéztam, mikor megnyugodott már."

Ez a pillanat nálunk nem jött el. Akkor mentem mosakodni meg wc-re, ha az apja megfogta a továbbra is üvöltő gyereket. Aludni kézben aludt, járkáltunk fel-alá. A kávé gondolatáig se jutottam el, mert azt sem tudtam, nappal van vagy éjszaka ;)

2021. jún. 9. 11:07
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

"Nem akarom én nézni, de insta állandóan feldobálja"

nekem nem, mert nem nézem az Instát :DDDD

2021. jún. 9. 11:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

14-es, akkor miért nem ittál, miközben aludt? Én is így csináltam a nyűgös napokon, sétáltam vele, közben lefőztem a kávét, leültem a kanapéra és ringatás közben megittam.

Annyira túloztok meg mártírkodtok, hogy az valami hihetetlen. Ha egy gyerek szünet nélkül ordít, akkor el kell vinni orvoshoz, mert valami nem oké.

2021. jún. 9. 11:24
 17/20 A kérdező kommentje:
#15 Nyilván lehet barlangban is élni.
2021. jún. 9. 11:42
 18/20 anonim ***** válasza:
58%

"Ha egy gyerek szünet nélkül ordít, akkor el kell vinni orvoshoz, mert valami nem oké."

Nyilván elvittük :D De gyere mééég és oktass ki, hogyan kéne élnem az életem! Annyira szánalmas, hogy egyesek felhúzzák magukat ilyeneken, hogy csak nevetek rajtad! Mondd méééég, kérlek, miben is voltam mártír! :D Hülye.

2021. jún. 9. 13:29
 19/20 anonim ***** válasza:
87%

#16 Maximálisan egyetértek. Nekem két gyerekem van, de ha kávézni akarok, akkor kávézok. Ez így van most is, meg így volt akkor is, amikor kisbabák voltak. Most az 5 éves fiam konkrétan megcsinálja a kávét nekem 😃 Kávégépünk van, kb. 4 gombot kell hozzá megnyomni. Sokszor látta ahogy csinálom, megjegyezte, és mindig kéri, hogy hadd nyomja ő.

Aki meg akar inni egy kávét, az szépen berakja a kiságyba a csecsemőt addig. Ha már nem csecsemő, akkor játszószőnyegre. Ha már annál is nagyobb, akkor jó eséllyel elszórakoztatja magát. De ha netán elmászik onnan ahol van, és anyuci fél, hogy pont abban az 5 percben fogja magát megölni, hisz még nem volt idő 8-10-12-x hónap alatt gyerekbiztossá tenni a lakást, akkor megintcsak játszik a kiságy vagy a járóka addig. Mi a legdurvább, ami történhet? Sír? Bakker, nem órákig hagyod üvölteni. Semmi baja nem lesz.

Aki meg akarja magyarázni, hogy nincs ideje meginni a kávéját, az az én szememben is csak mártírkodik. Arról meg ne is beszéljünk, milyen, csodás következményei lesznek hosszú távon annak, ha a gyerek ilyen szinten megszokja, hogy ő a főnök, hogy anyuci még kávét se iszik, nehogy 5 percre lerakja és egyedül hagyja őt. De ez már mindenkinek a saját dolga.

2021. jún. 9. 13:36
 20/20 anonim ***** válasza:
66%
Nincs instám,nem érdekelnek az ilyen celebek.
2021. jún. 9. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!