Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamaparkoló mikortól...

Kismamaparkoló mikortól használható?

Figyelt kérdés

Ha van cégnél kismamaparkoló a bejáratnál, akkor az már a terhesség megállapításakor is használható, vagy csak ha már van pocak és "kényelmetlen"

Ti mit gondoltok? Nálatok van ilyen?

2021. jún. 7. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Hát mindenképpen csak az után, hogy a főnöknek be lett jelentve...
2021. jún. 7. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem használja senki más, akkor használd.
2021. jún. 7. 19:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Persze, csakis bejelntés után :) De igen, csak azon filóztam, hogy amíg nem "terhes" a dolog, addig felesleges.
2021. jún. 7. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Én a vonaton is akkortól ültem a kismamás helyre, mikor már látszott a pocakom. A kismamás parkolót is ilyenkortól használnám, mert ilyenkor már egyértelmű. Kivéve ha másnak nagyobb szüksége van rá, mert ez esetben várnék, amíg tényeg kell nekem is.
2021. jún. 7. 19:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat :)
2021. jún. 7. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk van ilyen. Elvileg már akkor lehet, ha megállapítják, de attól függ. En egyszerre voltam terhes egy másik nővel és ő előbbre járt így en amíg tudtam, addig elmentem a hátsó parkolóba. Később meg ő korábban járt be és akkor volt meg helye a belsőben így en be tudtam állni a kismama helyre. De ha csak te vagy terhes simán beállhatsz szerintem. Ha meg nem akkor megbeszélés kérdése.
2021. jún. 7. 19:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a választ.
2021. jún. 7. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha szükségét érzed..

A tömegközlekedésen nem terhesen is leültem oda, de az első voltam, aki pattant fel gyerekes, idős, terhes láttán.

A családi parkoló lényegèt a 2. Gyereknél értettem meg.

Sima prkolóban vagy az egyik vagy a màdik gyereket nem tudom kivenni.

Akkor sem, ha mindenki szabályosan parkol, ha közèpre parkolok, akkor egyik sem fér ki rendesen, retteghetek, hogy meghúzom a saját és a szomszèd autót az ajtóval.

Kérdésre

Jogilag bàrmikor, amikor terhes vagy.. de ha nem jut hely annak aki a cégnèl óriáshasú már, akkor ne lepjen meg ha te is úgy jàrsz majd, amikor màr szükséged lenne valóban a helyre ;)

2021. jún. 7. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
8 igen. Ez is igaz. Nalunk a cégnél a kismama parkoló a legszélső baloldalt. Vagyis nincs melletted senki. Akkor ajtóval szállsz ki amekkoraval akarsz. 8 hónapos terhesen már nem mindegy. A kolleganoim folyton rajtam rohogtek, mert pont odanez az iroda ablaka. Drukkoltak ki tudok e meg szállni 😂 aztan cseréltem kocsit a férjemmel mert annak feljebb van az ülése, könnyebben kiszálltam belőle.
2021. jún. 7. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!