Aki anyatejről pár hét vagy hónap elteltével tápszerre váltott, miért tette?
fél éves kor kornyekeig terveztem szoptatni, mert akkor már szerettünk volna hosszabb időkre elmenni látogatóba, ilyesmi.
7 hónaposan sikerült is elválasztani.
Ugyan ez, amíg alszik próbálok előre fejni, de egyrészt azért van más dolgom is a fejesen kívül, meg van, hogy egész nap nem lehet letenni a babát.
Próbálok tejszaporító teát inni hogy többet el tudjak tenni, de elég kevés a tejem úgy is. Reggelre sok gyűlik, olyankor szoktam néha megpróbálni szoptatni, mert akkor könnyebben jön a babának, de akkor se nagyon veszi el úgy.
Ugyanígy voltam, csak még alvás közben sem tudtam fejni, mert aludni is csak kézben hajlandó. Én 6 hétig bírtam aztán váltottam. Utána sokkal könnyebb lett az életem, nagyon sok nyomást levett a vállamról.
Másrészt néha azon gondolkdom, hogy csak pár héttel kellett volna tovább kibírnom, mert 2 hónapos kora után már le tudtam tenni annyi időre.
Egy biztos: a következővel vagy rendes szopizás lesz vagy tápszer mert a lefejős megoldás a két módszer hátrányait egyesíti.
4 vagyok.
Sajnos nekem egyszerre nem jön ki az adagja, csak több fejéssel, ha varok közte pár órát, és semmivel se bírom felszaporítani, plusz ugye a baba étvágya is folyamatosan nő, most 7 hetes.
Sajnos el kell fogadni hogy lassan tápszeres lesz, én is sokszor emiatt voltam feszült, hogy jajj mennem kéne tejet fejni. Nekem már azelőtt se szívesen szopizott a baba hogy rákapott volna a cumisuvegre, úgy az első másfél hétben nagyjából elég volt neki ciciből, de sokszor erőlködött vörös fejjel, nyögött és ideges lett. Próbáltam 2 napig hogy egész nap cicin lógott, csak egy egész napos ordítva kínlódás lett a vége nem tejszaporítás, pedig ha megeszi a cumisuvegbol az adagot jó nyugis baba. Lehet jobban kellett volna erőltetnem még a cumisüveg előtt, de láttam a babán hogy alig jön neki (napokig próbálkoztam), és éhes marad... én is láttam hogy kb kis cseppenként jön csak.
Mindegy, Én lassan elfogadom hogy tápszeres lesz, lehet következő gyereknél okosabb leszek. De az se megoldás hogy pl múltkor is elmentünk barátokkal találkozni én még azon kattogtam végig hogy mennem kéne tejet fejni mert ha egész délután nem fejek ez a kevés is apadni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!