Mit tudok tenni, lekéstem az ovódai beiratkozást 2 nappal ?
2.
Mi pl csak facebookon kaptunk a helyi település csoportban tájékoztatást, linket.
Ad1 nem facebookozom eleget, hogy ezt lássam
Ad2 nem biztos, hogy tag az illető a csoportban
Egyébként én nem késtem le, mert már egy ideje pörögtem a témán, mert nem a körzeti oviba szerettünk volna jelentkezni.
Igen, mi is Facebookon kaptunk linket, illetve kint volt az ovi és a kerület honlapján is.
Én sem Facebookozom, de figyeltem és vártam ezeket mert fontos, nem arra vártam, hogy majd beúszik elém a link egyszer és majd akkor cselekszem hanem minden nap frissítettem a honlapot és konkrétan az első napon amikor kitették a jelentkezési lapot el is küldtem még márciusban, addigra az összes szükséges igazolás megvolt mert betelefonáltam ahova kellett és elküldték e-mailben, a kanapéról sem kellett felkelnem.
Nem tudom ki olyan trehány, hogy ez meghaladja a képességeit de én én is meg vagyok döbbenve az ilyeneken és nem hinném, hogy alacsony lenne az EQ-m emiatt. Teljesen egyetértek 2-vel, és igen, én nevelek gyereket, aki egy nagyon boldog, kiegyensúlyozott kisgyerek.
A csoportjában meg az ilyen elfelejtettem beiratkozni szülők azok akik aztán a befizetéseket is elfelejtik, meg a kirándulást, késve érkeznek és hasonlók, ezzel feltartva az egész csoportot, úgyhogy meglehetősen irritálóak akkor is ha sokan nem merik kimondani, nyilván a való életben nem vagyok velük bunkó, de megvan a véleményem és kerülöm őket, a gyerekeiket meg sajnálom.
Mondjuk ez a mindent Facebookon elég érdekes a mi időnk Ben hivatalos levelet küldték
A facet vagy nézi valaki vagy nem , nem ez a hivatalos út
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!